DP’li adaylarından gazetemize ziyaret

DP’li adaylarından gazetemize ziyaret

Demokrat Parti (DP) Konya Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adaylarıyla teşkilat başkanları gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Demokrat Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Türkaslan, Meram Belediye Başkan Adayı Ali Kaval, Karatay Belediye Başkan Adayı Mustafa Nazmi Baş, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mevlüt Arslan ile İl Başkan Yardımcısı Osman Sığırtmaç, Karatay İlçe Başkanı Nefise Çukur, Meram İlçe Başkanı Hasan Yıldırır, Selçuklu İlçe Başkanı Vedat Sezgin katıldı.

Ziyarette konuşan DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Türkaslan, 1946 yılında kurulan Demokrat Parti geleneğini devam ettirdiklerini vurguladı. Konya ve Ilgın Şeker ile Çimento fabrikalarının Demokrat Parti döneminde yapıldığına işaret eden Mustafa Türkaslan, bu misyon ile yeniden Konya’ya ve Konyalıya hizmet için yola çıktıklarını söyledi.
İl Başkan Yardımcısı Osman Sığırtmaç da Demokrat Parti’nin belediye başkan adaylarının eğitimci olduklarını belirterek, eğitimci bir kadroyla Konya için hazırladıkları projeleri gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali Özcan ise Demokrat Partili adaylara seçim çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.