DP’de teşkilatlanma çalışmaları sürüyor

DP’de teşkilatlanma çalışmaları sürüyor

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Durmuş Alagöz, ''Bize ve tempomuza ayak uyduracak, önümüzdeki genel seçimlerde Konya'ya ve DP'ye yakışır bir kadroyla ekip kuruyoruz'' dedi.

Durmuş Alagöz, partisinin Konya il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, DP'de yapılan kongreyle Hüsamettin Cindoruk'un DP'nin genel başkanı olduğunu anımsattı.
Cindoruk'un çok deneyimli bir siyasetçi olduğunu belirten Alagöz, 16 Mayıs'ta gerçekleştirilen kongre'de bir grup medyanın DP'yi desteklemezken Cindoruk aday olunca Soylu'yu desteklediğini savundu.
Sakin ve huzurlu bir kongre sonrasında Cindoruk'un başkan seçildiğini anlatan Alagöz, şunları kaydetti:
''Bizim misyonumuz ne zaman meclis dışında kalsa Türkiye'de hem ekonomik hen dış hem de iç politikada büyük sıkıntılar meydana gelir. Biz bu durumun farkındayız. Şimdi Konya gibi büyük bir ilin teşkilatlandırılması için çaba sarf ediyoruz. Partilerin de iktidar olabilmesi için iyi teşkilatlanması gerekiyor. Bize ve tempomuza ayak uyduracak, önümüzdeki genel seçimlerde Konya'ya ve DP'ye yakışır bir kadroyla ekip kuruyoruz. Sayın Cindoruk'u Temmuz'un ikinci haftası Konya'ya getirmeye hazırlanıyoruz.''
Alagöz, önümüzdeki günlerde ANAP ile bütünleşmenin gerçekleştirileceğini, bu doğrultuda çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.