DP, büyük kongreye hazırlanıyor

DP, büyük kongreye hazırlanıyor

Demokrat Parti (DP) Konya İl Başbakanı Yahya Yaman ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek,teşkilat çalışmaları hakkında verdi

Demokrat Parti (DP) Konya İl Başbakanı Yahya Yaman ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek,teşkilat çalışmaları hakkında verdi. Ziyarete DP İl Başkanı Yahya Yaman'ın yanı sıra İl Başkan Yardımcıları Vedat Altınay, Hasan Yıldırır, Abdullah Turhan, İl Sekreteri Müşerref Küçüktepe, İl Başkan Danışmanı Fahrettin Şanal, DP İl Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Vahapoğlu, DP Selçuklu Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Güdücü de katıldı. DP'nin 12 Mayıs'ta yapılacak büyük kongreye hazırlandığını dile getiren İl Başkanı Yahya Yaman, "Kongre büyük bir coşku içerisinde gerçekleşecek. Başka adayların da olmasını bekliyoruz. 12 Mayıs'tan sonra DP Konya İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz. Teşkilatlarımızı ziyaret edeceğiz. DP olarak Türkiye'nin tüm ilçelerinde teşkilatlanmış bir partiyiz. 900 küsur ilçede teşkilatlarımız var" dedi.

DP'nin Türkiye'nin en köklü partilerinden birisi olduğunu ifade eden Yaman, geçmişte yapılan hataların artık tekrarlanmayacağını söyledi. 26 Şubat'ta yapılan kongrenin ardından göreve geldiklerini hatırlatan Yaman, parti içinde yaşanan çeşitli tartışmalardan dolayı enerjilerini tam kullanamadıklarını kaydetti. DP olarak artık yeni politikalar üreteceklerini aktaran Yaman, "12 Mayıs'ta yapılacak kongrenin ardından DP değişim sürecine girecektir. Ar-ge çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Konya için ülkemiz için neler yapabiliriz bunları konuşacağız" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum