Döşemealtı'nda Mobese Sistemi Yenilendi

Döşemealtı'nda Mobese Sistemi Yenilendi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (Mobese) sistemi 780 bin TL'ye yenilendi. 14 tanesi hareketli olmak üzere 48 yeni kamerayla ilçe, 55 ayrı noktada 150 kamerayla izleniyor.İlk defa 2008-2009 yılları arasında...

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (Mobese) sistemi 780 bin TL'ye yenilendi. 14 tanesi hareketli olmak üzere 48 yeni kamerayla ilçe, 55 ayrı noktada 150 kamerayla izleniyor.

İlk defa 2008-2009 yılları arasında Yeşilbayır Belde Belediyesi tarafından projelendirilip uygulanmaya başlayan sistem ilçe merkezine kaydırılarak genişletildi. Eskiyen sistemin yenilenmesi, onarılması ve yeni kameraların kurulmasıyla ilçesinin tamamı 7 gün 24 saat gözlemleniyor. Her türlü hava şartlarına uygun olarak çalışabilen kameraların bir bölümü hareketli iken bazıları da sabit ve yüksek çözünürlükte.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Denetim Merkezi'ni ziyaret ederek görevli personelden bilgi alan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Pazaryerinden, Sanayi Sitesi'ne, Okullar bölgesinden Atatürk Caddesi'ne kadar tüm kameraları kontrol etti.

Döşemealtı Bölgesi'nin Antalya'nın en güvenli ve huzurlu İlçelerinden birisi olduğunu belirten Genç, yeni ve planlı MOBESE sistemiyle suç oranlarının da yok denecek kadar az olacağına inandığını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.