Doktorlar Birliği Derneği açıldı

Doktorlar Birliği Derneği açıldı

Konya Uluslararası Doktorlar Birliği Derneği (AID) dualarla hizmete açıldı.

Derneğin açılış törenine Genel Başkan Mevlit Yurtseven'in yanı sıra  Konya Uluslararası Doktorlar Birliği Derneği Başkanı M. Necati Özkan, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz,  İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç, İHH Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, çok sayıda doktor ve davetli katıldı. Açılış konuşmasını  Dernek Başkanı M. Necati Özkan yaptı. Özkan, konuşmasında “İnsanlara ruhi ve bedeni şifa olmak için yola çıktık” dedi.

Genel Başkanı Mevlit Yurtseven de derneğin tıbbi yardım derneği olduğunu belirterek, “Hizmet için yol çıkarken prensip olarak acıma duygusunun yerine kendimize merhameti referans aldık. Azgınlaşan dünyada birkaç iyi insanız. 2011 yılında yaptığımız dernek çağrısına Konya'dan onay geldi” şeklinde konuştu.

Selamlama konuşmasını yapan İHH Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç ise şu cümleleri kullandı: “Ettiğimiz duaların Konya karşılığını gördük. Bu ve bunun gibi önemli çalışmaları destekleyen herkesten Allah razı olsun.” Konuşmaların ardından edilen dua ile birlikte açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetliler, dernek binasını gezdi.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.