Doğanhisar’da devir teslim

Doğanhisar’da devir teslim

Adalet ve Kalkınma Partisinin adayı olarak Doğanhisar Belediye Başkanlığına seçilen Salih Öztoklu, görevi devraldı.

 Yüzlerce Doğanhisarlı’nın katıldığı devir-teslim törenine, görevi devredecek olan CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Öztoklu’nun katılmaması dikkat çekti.
Devir-teslim töreni için Doğanhisar’da adeta bayram havası yaşandı. Başkan Öztoklu, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ethem Öztoklu, İlçe Başkanı Osman Çalışan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile caddelerde toplanan halkı selamlayarak Belediye önündeki tören alanına geldi.
Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanlar ve Konya milletvekilleri telgraf göndererek yeni başkan Salih Öztoklu’yu tebrik etti. Belediye Başkanı Salih Öztoklu, İl Genel Meclisi Üyeliği’nden itibaren Doğanhisar sevdası ile hizmet ettiklerini ve bu hizmeti artırarak devam ettirebilmek için de Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirterek “Halkımıza, bize duyduğu güven ve verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Artık tüm Doğanahisar’a eşit hizmet etmek bizim borcumuzdur” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Salih Öztoklu’ya belediye personeli adına çiçek verildi. Eski Başkan Mehmet Öztoklu’nun törene katılmaması nedeniyle de belediye mührü yeni Başkan Öztoklu’ya personel tarafından verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.