Doğan Çanta M1'de

Doğan Çanta M1'de

Doğan Çanta, 15. mağazını M1 Konya AVM'de hizmete açtı. Bin 750 metrekarelik alana sahip mağaza, ayakkabı, çanta ve giyim üzerine bilinen 50’yi aşkın Türkiye ve dünya markasına ev sahipliği yapıyor

Giyim ve ayakkabı sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren Doğan Çanta (DGN)'nin 15. mağazasının açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Törene Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, M1 Konya Alışveriş Merkezi (AVM-Real) Müdürü Selçuk Koçak, Doğan Çanta Yönetim Kurulu Başkanı Talip Doğan, şirket yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HEDEF 40 MAĞAZA AÇMAK

Açılış töreninde ilk söz alan Doğan Çanta Mağazalar Koordinatörü Enver Küçükkurt, "Ürün ve hizmet kalitesini Mevlana ve hoşgörü kenti Konya’dan başlayarak Gaziantep, İskenderun ve Kahramanmaraş’ı kapsayan 15 mağazasıyla yaygınlaştıran Doğan Çanta, tüm büyükşehirlerde bulunma hedefi ile çalışmaya devam ediyor. Bugün; yerelde ve ulusalda katma değer oluşturmanın heyecanını taşıyan 360 mağaza çalışanı ve onlarca tedarikçisi ile istihdam yaratan, sürekli büyüyen, müşterisi için hep daha iyisini isteyen bir marka olmanın gururunu taşıyor. Küçülme planlarının yapıldığı bir dönemde biz büyüme hesapları yapıyoruz. Hedefimiz 40 mağaza açmak. Yenilikçi bir bakış açısı ve deneyimli bir ekiple emin adımlarla ilerliyoruz" açıklamasında bulundu. 

DOĞAN ÇANTA'YA TEŞEKKÜR

Açılış merasimlerinin kendisini sürekli mutlu ettiğini belirterek sözlerine başlayan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk de, Doğan Çanta grubunun ülke ve şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirtti. Doğan Çanta'nın 360 kişi istihdam etmesinin önemli olduğunu belirten Öztürk, ekonomiye sağladıkları katkılardan dolayı Doğan Çanta ailesine teşekkür etti. Öztürk, "Doğan Çanta 30 yıl önce küçük bir işletmeydi. Hızla büyüdü. Şu an büyük hedefleri var. Yeni mağaza hayırlı olsun" sözlerini kullandı.

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 20 İNDİRİM

Son olarak söz alan Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ise, Başbakan tarafından Şırnak milletvekilliğine atandığını belirterek, Doğan Çanta'nın Silopi'de de mağaza açmasını istedi. Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelisi protokol üyeleri ve Doğan Çanta ailesi tarafından kesildi. Öte yandan mağaza ay sonuna kadar açılışa özel tüm ürünlerde yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.