Doç. Dr. Murat Öncel vefat etti

Doç. Dr. Murat Öncel vefat etti

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilimdalı Öğretim Üyesi, 2011 ‘de “yılın doktoru” seçilen Doç.Dr. Murat Öncel, Konya’da yaşamını yitirdi.

UMKE’nin sevilen, çalışkan ve devlet millet sevdalısı hekimlerinden Doç. Dr. Murat Öncel vefat etti. Selçuk üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan göğüs cerrahi Doç. Dr. Murat Öncel kansere yenik düşerek Hakk’ın rahmetine kavuştu. Daha önce Konya Numune Hastanesi'nde de görev yapan Öncel, UMKE'de de başarılı çalışmalarda bulunmuştu. Öncel’in cenazesi Selçuk Üniversitesi camiinde kılınacak öğlen namazının ardından Yazır Mezarlığı’na defnedildi. Merhaba Gazetesi olarak Doç. Dr. Murat Öncel’e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

MURAT ÖNCEL KİMDİR?
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 1995-2000 tarihleri arasında Selçuk Tıp Fakültesinden Göğüs-Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinden uzmanlığını almıştır. Halen Selçuk Tıp Üniversitesinde Göğüs Cerrahisi kliniğinde Doçent olarak çalışmaya devam etmekteydi.

Öncel, Van depremi sırasında gösterdiği üstün gayretlerden dolayı 2011 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından ”Yılın Doktoru” seçilmişti.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum