Dışa bağımlılığın sonucu

Dışa bağımlılığın sonucu

SP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Mücevher, istihbaratın ABD ve İsrail’e bağlı olmasının terör olaylarının artmasına ve saldırılara karşılık verilirken istenilen sonuçların alınamamasına neden olduğunu söyledi

Saadet Partisi (SP) Selçuklu İlçe Başkanı Ali Mücevher düzenlediği basın toplantısında, son dönemde yaşanan terör saldırını değerlendirdi. Ülkenin gerçek gündeminin ekonomi, işsizlik ve lider ülke Türkiye olması gerekirken, Gazze olayları, Mavi Marmara Gemisi’ne yapılan hain saldırı, İskenderun’daki Deniz Kuvvetleri’ne roketle yapılan saldırı, Hakkari Şemdinli’de Gediktepe Mevkii’nde ve son olarak da İstanbul Halkalı’daki terör olaylarının gündemin birinci sırasına yerleştiğini söyleyen Ali Mücevher, terörün Türkiye’nin en önemli sorunu haline getirildiğini ifade etti.
PKK, ANADOLU’DA GÖZÜ OLANLARIN PİYONUDUR
Yaşanan terör olaylarının arkasında Anadolu üzerinde uzun yıllardan bu yana emelleri olan, Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyen şer güçlerinin bir oyunu ve Türkiye’deki maşalarının ve işbirlikçilerinin işi olarak gördüklerini söyleyen SP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Mücevher, “Biliyoruz ki, PKK bu şer güçlerinin piyonudur. Zamanı gelince o piyonu da tasfiye eder, bir başka piyonu kullanırlar. Son 30 yılın piyonu PKK’dır. Kesinlikle dışarıdan maddi ve manevi olarak desteklenmektedirler” dedi.
DIŞA BAĞIMLI İSTİHBARAT PAYLAŞIMININ SONUCU BUDUR
ABD istihbaratı (CIA) ve İsrail istihbaratı (Mossad)’ın Türkiye’ye ne kadar istihbarat bilgisi veriyorsa, daha fazlasını PKK’ya sağladığını söyleyen Ali Mücevher, “Türkiye’ye doğru istihbarat verildiğine inanmıyorum. Yıllardan beri sınır ötesi operasyon yapıyoruz. Tonlarca cephane harcadık. Kaç terörist öldü? Boşuna mı dağları bombalıyoruz? Bu ülke üzerinde emelleri olanlardan istihbarat alınırsa, sonuç böyle olur. Bize bir doğru bilgi veriyorlarsa, dokuz yanlış bilgi veriliyor. Olan vatan evlatlarına, analara, ülkemize ve milletimize oluyor. Ülkemizin bağrındaki bu çıban kanamaya devam ediyor” diye konuştu.
İDAM CEZASI YENİDEN YASALLAŞTIRILMALI
Türkiye’nin kendi istihbaratını güçlendirmesi gerektiğine dikkat çeken SP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Mücevher, “Yapılan operasyonlarda Kuzey Irak ve ABD’ye önceden bilgi verilmemelidir. Çünkü bunlar kesinlikle PKK’ya bilgi sızdırıyorlar. Ordumuz içinde yanlış bilgilendirmelere destek verenler varsa, araştırılıp mutlaka gereği yapılmalıdır. İdam cezası yeniden yasallaştırılmalıdır. Başta terörist başı Abdullah Öcalan olmak üzere suçlular cezalarını çekmelidir. Başbakan Erdoğan, 2004 yılında Yahudilerden aldığı üstü cesaret ödülünü iade etmeli, Büyür Ortadoğu Projesi Eş Başkanlığı’ndan istifa etmelidir. Çünkü yaşadığımız olayların perde arkasında bu güçler vardır” ifadelerini kullandı.
Muhalefet partisi liderlerine de yüklenen Ali Mücevher, “Sayın Devlet Bahçeli’nin terörle ilgili hiçbir şey söylemeye hakkı yoktur. Abdullah Öcalan’ı idamdan kurtaran kendileridir. CHP ise başımıza çorap örmek isteyen Ergenekoncuların avukatlığını yapmaktadır. Yeni Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Ben milletin avukatıyım’ diyor. Şayet bu sözlerinde samimiyseler, CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne yeni Anayasa paketinin iptaline ilişkin başvurusunu geri çekmeli ve kararı millete bırakmalıdır” dedi. Ali Mücevher, bütün bunlara karşılık Milli Görüş’ün  önce ahlak ve maneviyat, milli ağır sanayi, milli hamle, milli çözüm, D-8’ler dışa bağımlı olmamak ve Müslüman kardeştir söylemleri ürettiğini sözlerine ekledi.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.