Digiad Yönetimi Vali Aksoy’u Ziyaret Etti

Digiad Yönetimi Vali Aksoy’u Ziyaret Etti

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.DİGİAD Başkanı Alaaddin Korkutata, başkan yardımcıları Süleyman Çiçek, Mahmut Özkul, yönetim kurulu...

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

DİGİAD Başkanı Alaaddin Korkutata, başkan yardımcıları Süleyman Çiçek, Mahmut Özkul, yönetim kurulu üyelerinden Özcan Kızılbağ ve Rauf Güzel’den oluşan heyet, Diyarbakır’a kısa süre önce atanan Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan dernek başkanı Korkutata, yeni görevinden dolayı Vali Aksoy’a başarılar diledi.

Korkutata, Vali Aksoy’a işadamları derneği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Korkutata, “30 yılı aşkındır Diyarbakır ve bölgemizde cereyan eden olumsuz hadiselerin tekrar yaşanmaması için biz iş dünyasına bakan yönüyle güven ve istikrarın en önemli ayaklarından bir tanesi olan yatırım alanlarını oluşturma ve buna bağlı olarak istihdam imkanlarını arttırma adına özellikle son 5-6 yıl içerisinde binlerce iş adamanı Diyarbakır ilimize getirdik. Diyarbakırlı iş adamlarıyla farklı sektörlerde partnerlikler kurdurduk. Tekrar o kaoslu günlere dönülmeyeceğine dair doğu batı insanımızda olumlu bir kanaat oluşmuştu. Ancak 6-7 Ekimde vuku bulan acı hadiselerden dolayı bu imajın zedelendi ama her şeye rağmen bu olumsuz imajın düzelmesi için faaliyetlerimize tekrar devam ediyoruz.” diye konuştu.

Vali Aksoy ise bütün kurumlarla beraber Diyarbakır’a hizmet etmek istediklerini, bu olumsuz imajı düzelteceklerine inandığını ve bu sebepten dolayı ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.