Develi: Tarımı   kalkındıracağız

Develi: Tarımı kalkındıracağız

Altınekin ilçesinin tarımda öncü olması için çalışma yapacaklarını belirten Saadet Partisi Altınekin Belediye Başkan Adayı Ahmet Develi, “Seçildiğimizde tarımı kalkındıracağız. Un ve yem fabrikası kuracağız” dedi

Saadet Partisi Altınekin Belediye Başkan Adayı Ahmet Develi ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’le bir araya gelen Develi, belediye başkanı seçildikten sonra yapacakları projelerinden bahsederek, Altınekin ilçesinin tarımla yeniden canlandıracaklarını kaydetti.

LİYAKATE ÖNEM VERİLECEK

Saadet Partisi Altınekin Belediye Başkan Adayı Ahmet Develi, üreticilere drone ile zirai ilaçlama desteği vereceklerini söyleyerek, ulaşım sorunlarını çözeceklerini dile getirdi. Develi, “Gençlerimizin ve halkımızın spor aktivitelerini yapabilmeleri için spor tesisleri yapılacak. Gençlerimizin ve halkımızın kullanabileceği, ahlak ve maneviyatın tesisi amacıyla oluşturulacak sosyal tesisler inşa edilecek. Meclis toplantıları her mahalleden temsilcilerle birlikte halka açık olarak yapılacak. Yol, kanalizasyon ve altyapı çalışmaları yapılacak. Tarihi mekanlar canlandırılacak. Halk günleri tertip edilip, istişare toplantıları düzenlenecek. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize öğrenim bursu verilecek. İhalelerde ve işçi alımlarında şeffaflığa önem verilecek” diye konuştu.

Ahmet Develi, konuşmasına şöyle devam etti: “Memur, işçi ve iş envanteri sayısı artırılacak. Liyakate önem verilecek. Belediyemize ve halkımıza gelir getirecek tesislerden olan butik, otel gibi alan kurulacak. İstişare ile belirlenen yol kenarları için imara açma, imar planı değişikliği için planlamalar yapılacak ve sunulacak. İçme suyu olmayan mahallelerimiz için içme suyu için gerekli adımlar atılacak. Belirlenen saat aralıklarında otobüs seferleri belediye araçları ile düzenlenecek. Öğrencilerden ücret alınmayacak. Engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın sağlık ve bakım ihtiyaçlarına yardımcı olunacak.”

TOPLU KONUT PROJESİ HAYATA GEÇECEK

Konut ihtiyacının giderilmesi için çalışma yaptıklarını söyleyen Ahmet Develi, belediyeye ait veteriner destek hattı oluşturacaklarını belirtti. Develi, “Seçildiğimizde tarımı kalkındıracağız. Un ve yem fabrikası kuracağız. Tarım ilçesi olan Altınekin’e belediyemiz öncülüğünde tarımsal ürün üretimini desteklemek amacıyla mısır kurutma tesisleri yapılacak. Belediye öncülüğünde tohum eleme tesisleri yapılacak. Ziraat ve hayvancılık üzerine meslek okullarının yeri belirlenip yapılacak. Toplu konut projeleri yapılıp imara açılacak yerlere toplu konutlar yapılacak. İlçe ve mahallelerdeki okullarımızın ihtiyaçları, bakım ve onarımı için gerekli destek sağlanacak. İlçemizde belediye ekipleri sürekli gıda ve temel ihtiyaç temin edilen yerler periyodik olarak teftiş edilerek halk sağlığı ön planda tutulacak. Bahsettiğimiz projeler sadece görünen. Daha çok sayıda projemiz var. İnşallah seçildiğimizde hepsini hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum