Derbi havası

Derbi havası

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor pazar günü karşı karşıya gelecek. İki ekip bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor, ligin 13.hafta maçında karşı karşıya gelecek. Sarayönü İlçe Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 14.00'de başlayacak. Maçın hakemi henüz belli olmazken, yoğun hava şartlarını devam etmesi halinde Konya derbisinin ertelenmesi gündeme gelebilir.

YENİLGİ GÖRMEDİ

2 Ocak'tan beri Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Sarayönü Belediyespor, dün kamp çalışmalarını tamamladı. Yeşil-beyazlılar dün öğle saatlerinde kamptan ayrıldı. Kampta 3 hazırlık maçı oynayan Sarayönü Belediyespor mağlubiyet yüzü görmedi. Sorgun Belediyespor'u 5-0, Kayseri Talasgücü'nü 2-0, Toroslar Belediyespor'u 4-3 yenen Sarayönü Belediyespor'da futbolcuların performansı teknik heyeti ve taraftarları umutlandırdı. Kampta ve ligde attığı gollerle dikkat çeken Umutcan Topalcı, ikinci yarıya hazırım mesajı verdi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ki bir diğer temsilcimiz olan Akşehirspor'da ise belirsizlik sürüyor. Haftasonu Sarayönü Belediyespor ile karşılaşacak olan Akşehirspor'da transfer çalışmaları ile ilgili henüz somut bir adım atılamadı. Kadrosundan birçok isimle yolları ayıran Akşehirspor, sadece 2 ismi kadrosuna kattı. Akşehirspor,  Çayelispor'dan ortasaha mevkiisinde oynayan Mahmut Gerdan ile Bartınspor'da sol kanat oynayan Barış Demir'i kadrosuna kattı. Serik Belediyespor'dan Akif Karakuş ile büyük ölçüde anlaşan Akşehirspor 2-3 oyuncuyla da görüşmeleri sürdürüyor. Sarayönü Belediyespor maçı öncesi, oyuncuların lisanslarının yetiştirilmesi bekleniyor.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.