Deplasmanda zorlanıyor

Deplasmanda zorlanıyor

Anadolu Selçukspor hafta sonu deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıda deplasmanda oynadığı 9 maçta 3 galibiyet 5 yenilgi aldı. Anadolu Selçukspor deplasmanda maç kazanmakta zorlanıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.  Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

SALONDA ÇALIŞIYOR

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta sezonun ikinci yarısının ilk haftasında Kahramanmaraşspor’a konuk olacak Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarını hava saha şartları nedeniyle  kapalı salonda sürdürüyor. Yeşil-beyazı ekip Meram Endüstri Meslek Lisesi Spor salonunda çalışırken antrenmana U19 Milli takımı kampında bulunan Mehmet Emin Güneş ve tedavi süreci devam eden Seddar Karaman çalışmada yer almadı. Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin de tribünden takip ettiği çalışma teknik direktör Cenk Özcan ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilirken ısınma hareketlerinin ardından futbolcularımız dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman taktik çalışma ile tamamlandı.

DEPLASMANDA 3 MAÇ KAZANDI

Anadolu Selçukspor en başarılı performanslarından birini sergilediği bu sezonda deplasmanda puan almakta zorlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon  deplasmanda 9 maça çıktı. Anadolu Selçukspor bu maçlardan 3’ünü kazanırken 5 maçta ise rakiplerine boyun eğdi. Yeşil-beyazlı ekip bir maçtan ise sahadan 1 puanla ayrıldı. Tek beraberliğini zorlu Amed Sportif deplasmanından alan Anadolu Selçukspor  Fatih Karagümrük, Ofspor ve Hacettepespor maçlarından ise sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi.

AZ GOL ATIP ÇOK GOL YEDİ

Anadolu Selçukspor sezonun ilk yarısında oynadığı deplasman maçlarında puan almakta zorlanırken  rakiplerine gol atmakta da güçlük yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip 9 maçta 6 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü.  Anadolu bu istatistikle deplasmanda en fazla gol yiyen 4.takım oldu

4 MAÇTA GOL  ATAMADI

Anadolu Selçukspor deplasmanda 9 maç oynarken bu maçların 4’nde gol atamadı. Yeşil-beyazlı ekip Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor İstanbulspor, Zonguldak Kömür ve Keçiörengücü maçlarında rakiplerine gol atamadı. Anadolu Selçukspor bu maçlarda sahadan eli boş ayrıldı

EN FARKLI YENİLGİ DEPLASMANDA

Deplasmanda kazanmakta zorlanan Anadolu Selçukspor bu sezon ki en farklı yenilgisini de deplasmanda aldı.  Yeşil-beyazlı ekip sezonun 5.hafta maçında İstanbulspor deplasmanından 5-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Anadolu Selçukspor bu farklı skorla ilk yarının en farklı yenilgisini almış oldu.

MARAŞ MAÇININ HAKEMİ YAŞAR CANTEMİZEL

Anadolu Selçukspor’un Pazar Günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hakemi açıklandı.  Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı açıklamaya göre Anadolu Selçukspor’un Pazar günü Saat 13.00’da 12 Şubat Stadyumunda oynayacağı  Kahramanmaraşspor maçını İzmir Bölgesinden Yaşar Can Temizel yönetecek. Temizel’in yardımcılıklarını ise yine İzmir Bölgesinden Uğur Erdoğan ve Hüseyin Aylak yapacak. Karşılaşmanın 4.Hakemi ise  Uşak Bölgesinden Koray Can  Karadedeli olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.