Demirtaş, Tobb Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı'na Seçildi

Demirtaş, Tobb Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı'na Seçildi

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin en fazla üyeye sahip konseyi olan Ticaret Odaları Konseyi’nin başkanlığına seçildi.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin en fazla üyeye sahip konseyi olan Ticaret Odaları Konseyi’nin başkanlığına seçildi. Üçüncü defa bu göreve seçilen Demirtaş, “Ticaret odalarımıza, tüm konsey üyelerimize ve TOBB camiamıza en iyi hizmeti vermek için çalışacağız.” dedi. Toplam 30 kişilik konseyde Ege Bölgesi'nden 13 üye yer alırken beş üyeyle temsil edilen İzmir, konseye ağırlığını koydu.

1 Ağustos 2013'te Ankara’da yapılan genel kurulda seçilen Ticaret Odaları Konseyi'nin ilk toplantısı, dün TOBB Genel Merkezi’nde yapıldı. Bunun TOBB’da en fazla üyeli konsey olduğunu belirten Demirtaş, “Türkiye’nin ticari hayatında büyük önemi olan ticaret odalarımız bu konseyde temsil ediliyor. İzmir’deki ticaret odaları beş üyeyle temsil edilip ağırlığını koyarken Ege Bölgesi de 30 kişilik konseyde 13 üyeyle temsil edildi. Kentimizin ve bölgemizin bu şekilde etkin temsili de bizim için ayrıca önemli ve mutluluk verici.” dedi. Demirtaş, başkan yardımcılıklarına Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın seçildiğini belirterek şunları kaydetti: “Bu göreve üçüncü defa seçilmem nedeniyle hiç yabancı olmadığım, çok iyi bildiğim bir görev. Ticaret Odaları Konseyimiz olarak hem ticaret odalarına hem de TOBB camiasına en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na projelerinde destek olacağız. Kentimize, bölgemize, camiamıza ve ülkemize hayırlı olsun.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.