Değişiklik sonrası müthiş bir seri

Değişiklik sonrası müthiş bir seri

Sezonun 2. Yarısına kötü bir başlangıç yapan ve art arda oynadığı 5 maçı da kaybeden Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Cenk Özcan yerini yardımcısı Alper Avcı’ya bıraktı.

Sezonun 2. Yarısına kötü bir başlangıç yapan ve art arda oynadığı 5 maçı da kaybeden Anadolu Selçukspor’da  teknik direktör Cenk Özcan yerini yardımcısı Alper Avcı’ya bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip Avcı’yla birlikte çıktığı 8 maçta müthiş bir performans ortaya koydu. Anadolu Selçukspor 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik alarak 5 maçlık yenilgi serisini unutturdu ve Play-Off kovalamaya başladı. Anadolu SelçuksporAlper Avcı ile yakaladığı bu seriyi devam ettirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip kalan 4 maçı da kazanarak  son düdükle birlikte Play-Off grubunun içiresinde yer almanın hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukspor Play-Off grubu içinde yer aldığı takdirde 1.Lige yükselme şansı elde etmiş olacak. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı teknik patronu Alper Avcı son düdüğekadar Play-Off mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Avcı bu hafta oynayacakları Kocaeli Birlikspor maçının zorluğuna da dikkat çekti.  

 

ZORLU BİR RAKİP

 

Hafta sonu deplasmanda çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü  Alper Avcı, “Bizim açımızdan çok ciddi bir karşılaşma olacak. Rakibimizin son üç maçta yeniliyor olması bizi yanıltmamalı. Çünkü kadro anlamında bu ligin iyi ekiplerinden bir tanesi. Tabii ki bizim için çok ciddi bir karşılaşma olacak, elbette ki biz sadece bu karşılaşmaya değil önümüzde oynayacağımız dört maça ayrı önem veriyoruz. Kocaeli deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek Play-Off şansımızı sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Kocaeli Birlik Spor maçının ardından yine Play-Off için oynayan Sivas Belediye ve Pendikspor ile oynayacağız. Sezon başında ciddi bütçelerle bir üst lige çıkabilme adına kurulan ekipler bunlar. Fakat geldiğimiz ilk andan itibaren söylediğimiz ve savunduğumuz şey şu ki bizim takımımız, bu oyuncu gurubu Play-Off hattının içinde yer almalı. Bunun için ilk hedefimiz bu hafta Kocaeli deplasmanda oynayacağımız maçta galip gelmek. Ve sezonun son maçında içerde Hacettepe ile oynayacağız. Umarız O tarihi stada güzel final maçı ile güzel bir anı ile veda ederiz” ifadelerini kullandı.

 

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.