Davutoğlu’nun Dinlediği Engelli: Aramızda Özel Bir Mesele Konuştuk

Davutoğlu’nun Dinlediği Engelli: Aramızda Özel Bir Mesele Konuştuk

Başbakan Ahmet Davutoğlu, açılışlara katılmak üzere geldiği Bursa’da valilik çıkışında engelli bir vatandaş ile görüştü.Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinin ardından yürüyerek valiliğe geçen Başbakan Davutoğlu, yine...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, açılışlara katılmak üzere geldiği Bursa’da valilik çıkışında engelli bir vatandaş ile görüştü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinin ardından yürüyerek valiliğe geçen Başbakan Davutoğlu, yine izdihama yol açtı. Ziyaret sebebiyle şehrin en işlek caddesi konumundaki Atatürk Caddesi’nde yollar kapatıldı. Sürücüler uzun süre yolun açılmasını bekledi.

Davutoğlu, valilikte basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından, çıkışta tekerlekli sandalyede oturan Ali Altunbaş isimli engelli ile görüştü. Sohbetin ardından, Davutoğlu, Vali Münir Karaloğlu ile Başbakanlık görevlilerine bazı talimatlar verdi. Ali Altunbaş, görüşmenin ardından Cihan muhabirine, “Başbakan ile aramda özel bir mesele konuştuk.” dedi. Davutoğlu, buradan otobüsle Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.