Davasına dönenler bizleri sevindiriyor

Davasına dönenler bizleri sevindiriyor

Saadet Partisi Konya il teşkilatı merkez ilçeler ve taşra ilçelerdeki mahalle başkanları ve sandık görevlilerine ziyaretlerini sürdü

Yaz sıcakları ve tatil rehavetinin tüm kesimleri kaplamasına rağmen Saadet partisi Konya il teşkilatı merkez ilçeler ve taşra ilçelerdeki mahalle başkanları ve sandık görevlilerine ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler esnasında teşkilat birimlerini çok aktif ve heyecanlı bulduğunu belirten Saadet Partisi Konya il başkanı Mehmet Şen, “Zaman zaman estirilen yapay rüzgarlar cemiyette bir yere kadar tesir ede. Günümüzdeki ekonomik, sosyal ve siyasal gerçekler Türkiye’nin maalesef çıkmaz sokağa girdiğinin fotoğraflarıyla doludur. Milli Görüş fikriyatının yıllar öncesinden beri ortaya koyduğu çözümler artık halkımızın sarılabileceği tek gerçekçi çözümlerdir” dedi.

PROBLEMİ ANCAK MİLLİ GÖRÜŞ ÇÖZER

Mehmet Şen, “Bu gerçekleri yeni bir heyecanla topluma haykırırken Milli Görüş faaliyetlerine her ne nedenle olursa olsun ara vermiş olan kardeşlerimize de ziyaretler yapmalıyız. Geçmişte Milli Görüş kadrolarında yer almış olan kardeşlerimizle Saadet Partisi çatısı altında yeniden kucaklaşmalıyız” diye konuştu. Bunu sağlamak için tüm teşkilat mensuplarına bazı hatırlatmalarda bulunan İl Başkanı Şen; güler yüzlülük ve müsamahakârlığın temel şiarları olduğunu hatırlattı ve herkesi kucaklayıcı anlayışlarının hiç bir zaman bırakılmaması gerektiğini belirtti. Mehmet Şen ayrıca, “Son günlerde koltuk ve makam hırsının iyice sırıttığı, siyasi yelpazedeki bazı küçük insanların, küçük pazarlıklarının röntgen filmini görme fırsatı bulan samimi birçok kardeşimizin bütün şüphelerinden kurtulmuş olarak Saadet Partisi çalışmalarına dönüyor olmaları davamız açısından hepimizi sevindirmektedir” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.