Çumra’da Saadet vakti

Çumra’da Saadet vakti

Saadet Partisi seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Birçok ilçede iddialı olan Saadet Partisi, Çumrada gövde gösterisi yaptı

AÇILIŞ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
Saadet Partisi Çumra İlçe teşkilatının tertiplediği Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine Çumra Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Tuğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Veli Tolu ile partililer katıldı.
ÇUMRA’YA HİZMET İÇİN TALİBİM
Katılımın yoğun olduğu programda konuşan Çumra Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Tuğlu, seçim çalışmalarına başladıkları günden itibaren Çumralılar’dan yakın ilgi gördüğünü belirterek, 29 Mart’a kadar durmadan çalışacaklarını söyledi ve destek istedi. Tuğlu, Çumra’yı metropol ilçe yapmak için kapsamlı projeleri olduğunu ve Çumralılar’ın desteği ile göreve geldiklerinde Saadet Partili yönetim farkını ortaya koyacaklarını söyledi.
AFİŞ ASMAYA GELİNCE BÜYÜK, TABAN FİYATINA GELİNCE KÜÇÜK DÜŞÜN!
Son olarak kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, iktidara yüklendi. Özkafa; “Bu halk 7 yıldır Büyük düşündü. Size yüzde 50 oy verdi. Biraz da sen büyük düşün. Boy boy ilanlar verirken büyük düşün, asgari ücrete gelince küçük düşün. Poster asmaya gelince büyük düşün, buğday taban fiyatına gelince küçük düşün!” dedi. Kendi dönemlerinde yaptıkları hizmetler hakkında bilgi veren Özkafa, hizmette marka olduklarını vurguladı. Yapılan törenin ardından Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi dua edilerek açılışı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.