Crowne Plaza 'Wyndham İzmir Özdilek' Oldu

Crowne Plaza 'Wyndham İzmir Özdilek' Oldu

Özdilek Holding’e bağlı olarak 2003 yılından beri İzmir İnciraltı’nda hizmet veren Crowne Plaza, Wyndham Hotels&Resorts ile yaptığı işbirliği sonucunda Wyndham İzmir Özdilek ismiyle hizmet vermeye başladı.

Özdilek Holding’e bağlı olarak 2003 yılından beri İzmir İnciraltı’nda hizmet veren Crowne Plaza, Wyndham Hotels&Resorts ile yaptığı işbirliği sonucunda Wyndham İzmir Özdilek ismiyle hizmet vermeye başladı. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, düzenlediği basın toplantısında değişiklik hakkında bilgi verdi: “Yeni ismimizle en kaliteli hizmetimiz sürecek. Müşterilerimizin lüks beklentilerini, yenilenen ismiyle Wyndham’da karşılamaya devam edeceğiz.”

Yaklaşık 10 yıldır İzmir’de Crowne Plaza ismiyle hizmet veren otelin uluslararası alanda birçok ödül aldığını dile getiren Özdilek, Wyndham ile işbirliklerinin başarılı olacağını söyledi. Özdilek, Wyndham’ı neden tercih ettiklerini ise şöyle anlattı: “Wyndham, 15 markasıyla 67 ülkede yaklaşık 7 bin 410 tesisle dünyanın en büyük ve en çeşitli oteller zinciridir. Lüksten ekonomik kategoriye kadar en geniş konaklama imkanlarının yanısıra eşsiz bir müşteri hizmeti ve ayrıcalıklar sunuyor. Özdilek olarak otelimiz için ülkemizde genellikle Ramada markasıyla tanınan grubun üst kategorideki markası olan Wyndham’ı tercih ettik.”

İstanbul Levent’te yapılması planlanan Özdilek Center ile ilgili de bilgi veren Hüseyin Özdilek, “Otel, iş merkezi ve alışveriş merkezinden oluşan projemizin inşaat çalışmaları devam etmektedir. Arsa değeriyle birlikte 650 milyon dolarlık yatırım. 33 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Özdilek Center projesi iki kuleden oluşuyor. 2014 Nisan ayında bitirilmesi ve bini kendi bünyemizde olmak üzere toplam 3 bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor. İstanbul projemizdeki otelimiz de Wyndham İstanbul Levent adıyla İstanbul’daki dördüncü Wyndham olarak hizmete girecektir. Şu an bünyemizde istihdam sayımız 5 bin 600 kişi. İstanbul projemizin bitmesiyle 6 bin 600 kişiye ulaşacak.” diye konuştu. Özdilek Holding’in beş yıl için 500 milyon dolarlık fon oluşturacağını aktaran Özdilek, bununla borçlar ödenirken başta İzmir ve Bursa olmak üzere yaptırım yapılacağını bildirdi.

Toplantıda konuşan Wyndaham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broer ise grubun 67 ülkede hizmet sunan, 635 bin 100 oda kapasitesine sahip 7 bin 410 oteli bünyesinde bulundurduğunu kaydetti. Türkiye’de 21 otelle işbirliği yaptıklarını belirten Broer, “Türkiye’de daha da büyümek istiyoruz. Bu sebeple otel yatırımlarımız artarak devam edecek.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.