Çocuklar Eğlenirken Geometri Öğrenecek, İstedikleri Binayı Yapabilecek

Çocuklar Eğlenirken Geometri Öğrenecek, İstedikleri Binayı Yapabilecek

Organik malzemeyle ahşap oyuncaklar üreten Neva Toys, çocukların zekalarını geliştirmeye yardımcı olan oyuncaklarına yenilerini ekledi.

Organik malzemeyle ahşap oyuncaklar üreten Neva Toys, çocukların zekalarını geliştirmeye yardımcı olan oyuncaklarına yenilerini ekledi. Lata adı verilen yeni seri ile çocuklar, hayallerindeki binaları, köprü ve şehirleri istediği gibi kurabilecek.

200'e yakın ahşap oyuncak çeşidiyle pazarın öncü firmalarından Neva Toys, minik mimarlar için özel bir seri hazırladı. 222, 111 ve 50 parçadan oluşan ahşap mimari bloklar hayal gücünün sınırlarını zorlamak isteyen çocukların beğenisine sunuldu. Yeni ürünleri hakkında bilgi veren şirketin Genel Müdürü Sertaç Ercan, Lata'nın zeka gelişimine ve hayal gücüne büyük katkı sağladığını kaydetti.

Ercan, "Lata pedagojik bir araç olarak gelişmiş ülkelerde eğitim sisteminde kullanılmaktadır. Sabitlenmeyen birbirinin tıpkısı parçaların kullanımı, çocukların 3 boyutlu uzayda materyalleri organize etme yeteneğini geliştirir, el becerilerini keşfetmelerini ve keskinleştirmelerini sağlar. Oyun çocuğun geometri, fizik ve teknoloji ile ilgili temelleri anlamasına yardımcı olur. Yeni oyun serimizle çocukların içindeki inşaa etme yeni eserler ortaya koyma isteğini harekete geçireceğiz. Geleceğin mimarlarını yetiştirme noktasında bu tip zeka geliştirici oyuncakların üretimini önemsiyoruz. Ürünlerimiz sağlıklı olması ve kalitesi nedeniyle pek çok ülkeden talep alıyoruz. Almanya başta olmak üzere 5 ülkeye ihracat yapıyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.