Çin’de Kaza Görüntüleri Ve Kurtarma Anları

Çin’de Kaza Görüntüleri Ve Kurtarma Anları

Çin’de dikkatsiz sürücüler ve iki duvar arasına sıkışan bir çocuğun kurtarılma anları kameralara yansıdı.

Çin’de dikkatsiz sürücüler ve iki duvar arasına sıkışan bir çocuğun kurtarılma anları kameralara yansıdı.

Çin’in Tianjin şehrindeki bir sitenin içinde, dışarı çıkmak için yavaş yavaş yürüyen yaşlı bir kadına o esnada park yaptığı yerden geri geriye çıkan bir otomobil çarptı. Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sürücünün dikkatsizliği göze çarpıyor. Çarpmanın ardından aracını durduran ve ne yapacağını bilmeyen kadın sürücü, çığlık atarak çevredekilerin yardımını istiyor. 70 yaşın üstünde olduğu belirtilen yaşlı kadın bir anda otomobilin altında kalırken, sabah saatlerinde yaşanan olayda yaşlı kadının yardımına ilk olarak çevredekiler yetişiyor. Yaşlı kadın daha sonra itfaiye ve çevredekilerin aracı elleriyle kaldırmasının ardından bir buçuk tonluk otomobilin altından çıkarıldı. Yaşlı kadının hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesi bulunmadığı kaydedildi.
Çin medyasındaki haberde, sürücülerin parktan çıkarken daha dikkatli olmaları ve bir yandan etrafı kontrol ederken, bir yandan da yavaş yavaş hareket etmesi istendi.

İkinci olay ise Ningxia bölgesinde yaşandı. Görüntülerde şehrin içinden geçen bir nehre düşen aracın içinde mahsur kalan kadın sürücünün kurtarılması yer alıyor. Sebebi henüz bilinemeyen kazada sürücü aracının içinde sıkışıp kaldı. Nehir sularının aracın içine girmesiyle ölümle burun buruna gelen kadın sürücünün yardımına çevredekileri ve itfaiye yetişti. İki itfaiye eri, suya atlayarak araca ulaştı ve kadın sürücüyü kurtarmayı başardı. Hazır bekletilen ambulansta yapılan müdahalenin ardından kadın sürücünün hayati tehlikesini atlattığı ifade edildi.

Üçüncü olay ise Guizhou eyaletinin Tongren bölgesinde yaşandı. Evinin yanındaki iki duvar arasına sıkışan küçük bir çocuğun yardımına itfaiye yetişti. Sıkıştığı yerde kıpırdayamayan ve sürekli ağlayan çocuk, 20 dakikalık çalışmayla itfaiyenin yan duvardan açtığı delik sonucu kurtarıldı. Çocuk, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.