Çin’de 5 Sene İçinde 275 Mağaza Açacak

Çin’de 5 Sene İçinde 275 Mağaza Açacak

Mobilya şirketi Yataş, rotasını Çin’e çevirerek, ülkenin önde gelen yatırımcı şirketlerinden biriyle distribütörlük anlaşması yaptı.

Mobilya şirketi Yataş, rotasını Çin’e çevirerek, ülkenin önde gelen yatırımcı şirketlerinden biriyle distribütörlük anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre şirket, 5 sene içinde Çin’de 275 mağaza açacak.
İlk showroomun Eylül 2013’te Guangzhou’da açılması planlanırken, mağazalarda Yataş Bedding konseptinde yer alan yatak, baza ve ev tekstili ürünleri satılacak. Ayrıca Çin’e özgü ürünler beğeniye sunulacak.

Dışa açılmaya Çin ile devam ettiklerini aktaran Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, “Şu an ABD’den Kenya’ya, Rusya’dan Hollanda’ya çok geniş bir bölgede 45’i aşkın ülkeye ihracat yapıyor; Yataş konforunu, bu ülkelerde tüketicilere de sunuyoruz. Şimdi de Yataş’a özgü teknolojilerle üretilmiş yatak ve tekstil ürünlerimizi Yataş Bedding mağaza konseptimizle Çin’e taşıyoruz. Hedefimiz, distribütörümüz kanalıyla Çin’de Yataş Bedding mağazaları açmaktır. Yaptığımız 5 senelik plana uyumlu olarak 275 mağaza açmayı hedefliyoruz. Bu minvalde distribütörümüzle birlikte kurduğumuz profesyonel bir ekip, Ağustos ayından itibaren pazarlama ve satış organizasyonlarını başlatacak.” dedi.

Öztaşkın, mağaza konseptlerinin ve ürünlerin sergilendiği Çin’de ilk Yataş Bedding showroomunun Eylül ayında açılacağını duyurdu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.