Çiloğlu: Bbp Üzerinde Yeni Bir Algı Yönetimi Gayreti Var

Çiloğlu: Bbp Üzerinde Yeni Bir Algı Yönetimi Gayreti Var

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Suat Çiloğlu, partileri üzerinde yeni bir algı yönetimi gayreti olduğunu söyledi. Çiloğlu, malum yandaş medya organlarında, yine BBP’den bazı istifalar olduğu yönünde çeşitli haberler yayınlandığını...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Suat Çiloğlu, partileri üzerinde yeni bir algı yönetimi gayreti olduğunu söyledi. Çiloğlu, malum yandaş medya organlarında, yine BBP’den bazı istifalar olduğu yönünde çeşitli haberler yayınlandığını belirterek, “BBP olarak üzerimize kurgulanmış bu gibi ‘ucuz senaryoları’ önceden de yaşamıştık ve yine yaşıyoruz.” dedi.

BBP’nin güçlenme seyrini yükselttikçe, önlerine bu gibi çarpıtılmış haberlerin yine sürüleceğini dile getiren Çiloğlu, haber diye servis edilen konunun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de partilerini itibarsızlaştırma, etkisizleştirme operasyonunun devamı olduğunu vurguladı. Çiloğlu, “Bu güya siyasi cinlik projesidir. Adları geçen malum kişiler, zaten partimizden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş ve partimizden ihraç kararı çıkmış kişilerdir. Bu durumu bile sömürmekten geri durmayan kişilerin amacının ne olduğu ortadadır. İhraç edilen kişiler, kendileri de çok iyi bilirler ki parti içi demokrasinin en iyi ve rahat işletildiği parti BBP’dir. Partimiz lider sultasına dayalı bir parti asla olmadı ve olmasına da bu nezih BBP camiası kesinlikle izin vermez. Teşkilatlanma sürecini kararlılıkla sürdüren ve etkisini yükselten partimiz, bazı malum çevreleri iyice ürkütmüş olsa gerek.” şeklinde konuştu.

BBP’nin milletin derin vicdanı ve ümidi olarak, sağlam bir taban desteğine sahip olduğunu ve büyük Türk milletinin gönlünde yer almış büyük bir siyasi hareket olduğunu dile getiren Çiloğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu tür çarpıtılmış haberlerle partimiz asla sarsılmaz. Aksine daha bir güçlü çıkar. Ne yazık ki bu kutlu hizmet yolunda, idrak boşluğuna düşen gafiller de olacaktır. Büyük Türk milletini ve Sakaryalı halkımızı, BBP saflarında toplanmaya, görev almaya, desteklemeye ve sadece iç siyasette değil, aziz milletimize ve tüm İslam alemine kefen biçenlere karşı tek yürek, tek nefes olmaya davet ediyoruz.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.