Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

İSTANBUL - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Akgün Otel’de çözüm sürecinin masaya yatırılacağı panele katılacak. (10.00- İstanbul)ANKARA- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ocak-Eylül 2014 dönemi (Merkezi Yönetim...

İSTANBUL

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Akgün Otel’de çözüm sürecinin masaya yatırılacağı panele katılacak. (10.00- İstanbul)

ANKARA

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ocak-Eylül 2014 dönemi (Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Sonuçları, 2014 yılsonu Bütçe Gerçekleşme Tahmini ve 2015 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı) hakkında Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.15-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, SETA’da ‘Enerji Arz Güvenliği ve Güney Gaz Koridoru’ paneline katılacak. (11.00-Ankara)

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Sanayi Odası’nda düzenlenecek 22. ASO Gündem Toplantısı’na katılacak. (10.00-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ekonomi Bakanlığı’nda yapılacak Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı’na katılacak. (13.15-Ankara)

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Alman Hanns Seidel Vakfı Başkanı Prof. Ursula Mannle ve Hans Seidel Vakfı Asya Daimi Temsilcisi Max Meier'i kabul edecek. (09.15 -Ankara)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (12.00-Ankara)

DÜNYA

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin BM Güvenlik Konseyi’ne geçici adaylığı için temaslarını sürdürüyor. (New York)

- AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi, Tahran’ın nükleer programı ile ilgili görüşmeler kapsamında ABD ve İran’ın dışişleri bakanlarını bir araya getirecek. (Viyana)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Almanya’da temaslarını sürdürecek. (Berlin)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Almanya Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sigmar Gabriel ile görüşecek. (Berlin)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Azerbaycan temaslarına Türk Şehitliği’ni ziyaret ederek başlayacak. (Bakü)

SPOR

- Süper Lig’in 6. Haftasında Sivasspor ile Ankara’da karşılacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.00-İstanbul)

- Galatasaray Spor Kulübü’nde olağan aylık divan kurulu toplantısı, Galatasaral Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılacak. (13.30-İstanbul)

- Fenerbahçe’de ‘Hedef 1 milyon üye’ projesinin tanıtımı yönetim kurulunun katılımıyla yapılacak. (19.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.