Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köşk’te sırasıyla; Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitlikten toprak getirecek engelli vatandaşları, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köşk’te sırasıyla; Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitlikten toprak getirecek engelli vatandaşları, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Metin Doğan’ı kabul edecek. (14.30-16.00-16.45-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde Karadeniz Bölgesi milletvekilleri ile Bölgesel İstişare Toplantısı'na katılacak. (10.00-Ankara)

- Başbakan Davutoğlu, İçişleri Bakanlığı’nda İçişleri Bakanlığı bilgilendirme toplantısına katılacak. (14.30-Ankara)

- Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina’da YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya’yı kabul edecek ardından Çözüm Süreci Toplantısı’na başkanlık edecek. (17.45-18.15-Ankara)

POLİTİKA

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ASO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret edecek. (14.30-Ankara)

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kredi Yurtlar Kurumu’nda Alman Hanns Seidel Vakfı Başkanı Prof. Ursula Mannle ve Hans Seidel Vakfı Asya Daimi Temsilcisi Max Meier ile görüşecek. (09.15-Ankara)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bakanlığın engelli vatandaşlara ‘İş Koçluğu’ projesinin Mövenpick Otel'teki tanıtım toplantısına katılacak. (10.30- İstanbul)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (12.00-Ankara)

- Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Akgün Otel’de düzenlenecek ‘Çözüm Süreci Mi Bölünme Süreci Mi’ konulu panele katılacak. (10.00- İstanbul)

- Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa’da. Büyükataman, MYK üyesi Necati Özensoy, MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş ve sendika yöneticileriyle birlikte, milli eğitimdeki atamaları değerlendirecek. (12.00-Bursa)

EKONOMİ

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ocak-Eylül 2014 dönemi (Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Sonuçları, 2014 yılsonu Bütçe Gerçekleşme Tahmini ve 2015 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı) hakkında Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.15-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, SETA’da ‘Enerji Arz Güvenliği ve Güney Gaz Koridoru’ paneline katılacak. (11.00-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ekonomi Bakanlığı’nda yapılacak Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı’na katılacak. (13.15-Ankara)

DÜNYA

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin BM Güvenlik Konseyi’ne geçici adaylığı için temaslarını sürdürüyor. (New York)

- AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi, Tahran’ın nükleer programı ile ilgili görüşmeler kapsamında ABD ve İran’ın dışişleri bakanlarını bir araya getirecek. (Viyana)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Almanya’da temaslarını sürdürecek. (Berlin)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Almanya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Sigmar Gabriel ile görüşecek. (Berlin)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Azerbaycan temaslarına Türk Şehitliği’ni ziyaret ederek başlayacak. (Bakü)

GÜNCEL

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Süper Lig’in 6. haftasında Sivasspor ile Ankara’da karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.00-İstanbul)

- Galatasaray Spor Kulübü’nde olağan aylık divan kurulu toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılacak. (13.30-İstanbul)

- Fenerbahçe’de ‘Hedef 1 milyon üye’ projesinin tanıtımı yönetim kurulunun katılımıyla yapılacak. (19.30-İstanbul)

- Bursaspor’un resmi taraftar hattı BURSASPORCELL’in organize ettiği imza gününe; futbolcular Filipe Josue Pesqueira, Jose Fernandao, Enes Ünal katılacak. Taraftarlarla sohbet edip imza dağıtacak. (16.00-Bursa)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.