Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sırasıyla Belarus Parlamentosu Cumhuriyet Konseyi Başkanı Anatoliy Rubinov ve Singapur Başbakanı Hsien Loong Lee ile Çankaya Köşkü’nde görüşecek.(14.00-17.00 -Ankara)- Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Enerji...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sırasıyla Belarus Parlamentosu Cumhuriyet Konseyi Başkanı Anatoliy Rubinov ve Singapur Başbakanı Hsien Loong Lee ile Çankaya Köşkü’nde görüşecek.(14.00-17.00 -Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi sözleşmesinin Marriott Otel’deki imza törenine katılacak. (10.00-Ankara)

- Başbakan Davutoğlu, Singapur Başbakanı Hsien Loong Lee’yi Başbakanlık merkez binada karşılayacak, heyetler arası görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenlenecek. (14.00-Ankara)

- Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Belediye Başkanları ile AK Parti genel merkezinde görüşecek. (17.00-Ankara)

- Davutoğlu, Singapur Başbakanı ile Ankara Palas’ta resmi akşam yemeği yiyecek. (19.30-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM’de; MHP, AK Parti, HDP, CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30 -11.15 -12.30 - 13.30-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Hilton Otel’deki ‘Atatürk Kültür Merkezi’ toplantısına katılacak. Bakan İdris Güllüce, bakanlık makamında Avrupa Çevre Durum Raporu 2015 hazırlıkları toplantısına katılacak. (09.00-13.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu ağustos ayı ‘Sanayi Ciro Endeksi’ ile eylül ayı ‘Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Almanya’da temaslarda bulunacak. (Berlin)

GÜNCEL

- S-70B Sikorsky tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan 4 askerden birisi olan Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu (30) için Kocatepe Camii’nde ikindi vakti cenaze namazı kılınacak. Şehit Karakaşoğlu, namazın ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedilecek. (Ankara)

- Kartepe yakınlarında düşen askeri helikopterde şehit olan Dz. Plt. Üsteğmen Çağrı Ceyhan’ın naaşı, Ataköy 5. Kısım Camii’nde ikindi vakti düzenlenecek törenin ardından defnedilecek. (16.00- İstanbul)

- Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki Cengiz Topel Havalimanı'ndan kalktıktan bir süre sonra düşen S-70B Sikorsky tipi helikopterde şehit olan 4 görevli personel için Kartepe ilçesindeki Cengiz Topel Havalimanı'nda bulunan Deniz Hava Üs Komutanlığı'nda tören düzenlenecek. Törene, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katılacak. Ayrıca, helikopter kazasında şehit olan Deniz Binbaşı Deniz Akdeniz için Gölcük ilçesinde öğle namazına müteakip cenaze töreni yapılacak. (09.30-12.40-Kocaeli)

- Helikopter kazasında şehit düşen DSA Astsb. Üçvş. Ömer Burak Öğüt, memleketi Eskişehir’de ikindi namazına müteakip düzenlenecek cenaze törenin ardından hava şehitliğinde toprağa verilecek. (12.30-Eskişehir)

- Sivas’taki otobüs kazasında şehit olan polis memuru Beşir Kurt’un cenazesi öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’ndaki Şehitlikte toprağa verilecek. (12.00-Malatya)

- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği 'Medya-Siyaset İlişkileri' başlıklı toplantıda medya ile siyaset ilişkileri masaya yatırılacak. (15.00- İstanbul)

- Almanya´nın eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, 'Mobilim Yollarda' projesini ziyaret edecek ve tanıtacak. (14.30-Trabzon)

- Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Gözler, 'Örnekleriyle Usulsüz Alıntı Sorunu' adlı kitabında Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a hakaret ettiği iddiasıyla Bursa 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Basın yoluyla görevliye alanen hakaret' suçlamasıyla hakim karşısına çıkacak. (09.35-Bursa)

SPOR

- Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve başkan adayları Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin mazbata törenine katılacak. (19.05-İstanbul )

- Spor adamları Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde etkinliğe katılacak. (13.00- İstanbul)

- Beşiktaş’ta Sivasspor maçı hazırlıkları basına kapalı yapılacak. (11.00-İstanbul)

- Galatasaray’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor.

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar devam edecek. (14.30-İstanbul)

- Fenerbahçe'de Galatasaray maçının hazırlıkları yapılacak idmanla devam edecek. (17.00-İstanbul)

- Bursaspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (17.00-Bursa)

- Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyecek.(11.00-Eskişehir)

- Takımların hafta sonundaki maçlarına yönelik antrenmanları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.