Çiçek, Yaralı Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i Ziyaret Etti

Çiçek, Yaralı Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i Ziyaret Etti

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavisi Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam eden Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'i ziyaret etti. Yoğum bakım ünitesinde yatan Ürker'i ziyaret sonrasında...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavisi Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam eden Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'i ziyaret etti.

Yoğum bakım ünitesinde yatan Ürker'i ziyaret sonrasında hastane önünde bekleyen gazetecilere açıklama yapan Cemil Çiçek, Türkiye’de yaşanan şiddet olaylarına değinerek, "Türkiye'nin 30 yıldır terör örgütü ile mücadele etti. IŞID'in Kobani'ye saldırısı üzerine çıkan olaylara karşı sağduyu çağrısı yaptı. Çiçek, ”Türkiye bu oyuna gelmemelidir. Onun için gün itidal günüdür. Gün sabır günüdür. Acılarımız büyük, sıkıntılarımız büyük bundan sonra bu oyunlara gelmemek için. Bu oyunlar son değildir. Bundan sonrada terör eylemleri devam edebilecektir. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olması gerekiyor." dedi.

"HERKES AĞZINDAN ÇIKANA DİKKAT ETMESİ LAZIM"

HDP'nin sağduyu çağrısına "Herkes ağzından çıkana dikkat etmesi lazım." diyerek tepki gösteren Çiçek, "Eğer düşünmeden konuşursak bunun adı gevezelik olur. Siyaset gevezelik değildir. Herkes ağzından çıkana dikkat etmesi lazım. Bu 30 vatandaşı kim getirecek. İş işten geçtikten sonra bu ne işe yarar son yaşadığımız sıkıntı olsun. Bu ülkede bir kısım kesimler devletin uygulamalarını beğenmiyor olabilir. Bunun yolu Abdipakçı Meydanı’nda miting yapmaktır. Demokratik usuller neyi gerekiyorsa bu hakları kullanabilir. Ama siz sunu derseniz ben senden hükümet olarak şunları şunları istiyorum. Ama bunları yapmazsan bunları C4 patlayıcıya bağlarım diyorsan bu senin yaptığın diyalog değildir. Başkalarının oyununa maşa olmaktan ibarettir." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.