CHP’nin yeni başkanında olması gereken özellikler

CHP’nin yeni başkanında olması gereken özellikler

Yerel seçimlerin ardından boş kalan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Yönetimi için yakın zamanda bir görevlendirme bekleniyor.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, bütün partilileri kucaklayacak, Konyalılarla diyaloğu kuracak özellikte il başkanı ve il yönetimine ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Kendisinin düşüncelerini doğrudan genel merkeze ifade ettiğini aktaran CHP’li Milletvekili Atilla Kart, “Çok gecikti, hepimiz rahatsızız, yakın zamanda bir görevlendirme bekliyoruz. O süreci yakından takip ediyoruz O anlamda bir kongre ve benzeri bir durum söz konusu değil. Genel merkez atama yapacak. Bütün partilileri kucaklayacak, tartışmaların üstünde kalan, Konyalılarla diyaloğu kuracak özelliklere sahip il başkanı ve il yönetimine ihtiyacımız var. CHP’nin bu yapılanmayı sağlayacak kadroları var. İnanıyorum ki, genel merkez bu özellikleri kapsayacak şekilde bir görevlendirme yapacak” değerlendirmesinde bulundu. Atilla Kart, görevlendirmenin ne zaman olacağıyla ilgili tarih vermekten kaçındı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.