CHP'liler dayanışma yemeğinde bir araya geldi

CHP'liler dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanlığı tarafından Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Konya Şubesi'nde merkez ve diğer ilçe başkanlarının ve yönetimi kurulu üyelerinin katıldığı b

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanlığı tarafından Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Konya Şubesi'nde merkez ve diğer ilçe başkanlarının ve yönetimi kurulu üyelerinin katıldığı bir dayanışma yemeğe düzenlendi. Yemeğe İl Başkanı Cumhur Koyuncu ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra CHP Konya Milletvekili Atilla Kart da katıldı. 

Dayanışma yemeğine katılan CHP Konya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Atilla kart, yaptığı konuşmasında, CHP'de yapılacak olan Tüzük Kurultayını değerlendirerek, “26 Şubat'ta partimiz tarafından gerçekleştirilecek olan Tüzük Kurultayı CHP misyonu ve anlayışına yakışır bir kurultay olacaktır. Söylenenin aksine bir tüzük kurultayı yapıyoruz. Bunun neresi kınanır. Bunun eleştirisi ve kınanması yapılmaz. Partimize yakışır demokratik bir ortamda insanlar olgun bir şekilde düşüncelerini aktarır. Kurtuluş Savaşından daha zor bir dönemdeyiz. O zaman düşman belli idi. Bir dünya lideri Mustafa Kemal vardı. 1919’daki emperyalizmin oyunları bugün yerli işbirlikçileriyle oynanıyor. Bizler CHP kimliğiyle bütün bunların üstesinden geleceğiz. AKP’nin faşizmine karşı CHP olarak misyonumuzu ve görevimizi yaparak mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Son günlerdeki gelişmeleri de değerlendiren CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Türkiye’nin güvenliğinin birbirine girdiğine vurgu yaptı. 

CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu da, CHP’yi il ve ilçe örgütleri olarak Konya’da büyüteceklerini belirterek, “Partimizde artık yeni bir dönem içindeyiz. Gün, birlik ve dayanışma günüdür. Hep birlikte partimizi büyütüp iktidara taşıyacağız. Kavga yerine barış ve huzur ortamında kongrelerimizi yapacağız.  Yaklaşan yerel seçimler için şimdiden çalışmalara başladık. Yerel seçimlerde güçlü çıktığımızda genel seçimlerde de güçlü çıkarız. Ülkemizin CHP’ye ve CHP iktidarına ihtiyacı var. Bu anlayışla hep birlikte çalışıp mücadele edeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.