CHP'li Akkaya'dan terör yorumu

CHP'li Akkaya'dan terör yorumu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, ''Ne yazık ki terör, yanlış politikalar yüzünden gittikçe artan bir şekilde sürüyor'' dedi.

Akkaya, CHP Tokat İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin 20 ilde emek bürosu kurduğunu, Tokat'a partinin il, ilçe başkanları ve emek bürosunu oluşturan sendika temsilcileriyle çalışma yapmak için geldiğini söyledi.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Akkaya, terör saldırılarında şehit olan askerlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Türkiye'nin iyi yönetilmediğini iddia eden Akkaya, ''Ne yazık ki terör, yanlış politikalar yüzünden gittikçe artan bir şekilde sürüyor. Komşularla ilişkilerimiz tam anlamıyla kördüğüm haline geldi. Dış politikada inanılmaz yanlışlıklar oluyor'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'de bir İmam Hatip Lisesinin açılışında yaptığı konuşmaya değinen Akkaya, şunları kaydetti:

''Başbakan geçen gün bir İmam Hatip Lise'sini ziyaret ettiğinde orada bir siyasi konuşmayla eğitime de siyasetin damgasını vurmuştur. Bir siyasi partinin, özellikle de bir Başbakan'ın yapmayacağı konuşmadır. Yapmaması gereken bir konuşmaydı. Türkiye'yi ayrımcılığa götürüyor.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.