CHP Konya kadın kollarında yeni dönem

CHP Konya kadın kollarında yeni dönem

CHP Konya İl Kadın Kolları başkanlığına yeni atanan Figen Hotamış, düzenlediği basın toplantısında hedeflerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Kadın Kolları başkanlığına yeni atanan Figen Hotamış, düzenlediği basın toplantısında hedeflerini açıkladı.
Partisinin İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında yeni hedeflerini açıklayan CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Figen Hotamış, ülkesine faydalı olabilmek için CHP'nin önemli projesi olan kadın kollarıyla çalışmaya başladığını ifade etti. Hotamış, “Bizden önce görev alan kadın kolları yönetimine teşekkür ediyorum. Değerli halkımızın ve geleceğimizi oluşturan hür nesillerimizin itibarlı ve demokratik anlayış çerçevesinde projelerimizi uygulamaya göreve geldiğimiz günden itibaren başladık. Kadınlarımızın yaşam tarzlarını siyasete alet edilmelerinin önüne geçmek için var gücümüzle çalışacağız. Ötelenen ikinci sınıf insan olmaya zorlanan kadınlarımızı bir birey olarak toplumda yerlerini almaları için çaba göstereceğiz. Bu yüzden projelerimiz Konya kadınları sayesinde harekete geçecektir. Gençlerimizin ve yönetici arkadaşlarımızın desteğiyle konferanslar ve seminerler oluşturarak daha bilinçli ve bilginin egemen olduğu yeni çağda sevginin gücü ile projelerimizi yepyeni bir beyin takımıyla hizmete sunacağız. Anne ve çocuk sağlığını artırıcı önlemler çerçevesinde Konya’mızın tüm ilçe ve köylerinde hizmet desteğini vermeyi planlıyoruz. Kadınlarımızın sosyal aktivitelerde bulunması ve gençlerimizin enerjilerini yönlendirebilecekleri kursları hayata geçireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.