CHP kongre startını verdi

CHP kongre startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır, Konyada il teşkilatı olarak bütün ilçelerde kongrelerin yapılması için start verdiklerini ve demokratik bir or

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır, Konya’da il teşkilatı olarak bütün ilçelerde kongrelerin yapılması için start verdiklerini ve demokratik bir ortamda ilçe kongrelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

CHP Konya Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır,  CHP’nin ilçelerde gerçekleştireceği seçimlerin hangi gün yapılacağı hakkında da bilgi verdi. Hüseyin Çakır şunları söyledi: “Merkez ilçelerimizden Selçuklu ilçemiz kongresini 3 Mart 2012 tarihinde Cumartesi günü Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği salonunda, Meram ilçemiz de 10 Mart 2012 tarihinde Cumartesi günü Dedeman Konya Otelinde, Karatay ilçemizde yine 10 Mart 2012 tarihinde Cumartesi günü ilçe binasında kongrelerini yapacaktır. Geri kalan ilçelerimizde Mart ayında kongrelerini tamamlayacaktır. Nisan ayı içinde de İl kongremizi gerçekleştireceğiz. 31 ilçemizin 27’sinde gerçekleştireceğimiz ilçe kongrelerimize şimdiden partililerimizi ve Konyalıları bekliyoruz.”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.