Chp Genel Merkezi Önünde, Süsledikleri 4 Eşeğin Nikahını Kıydılar

Chp Genel Merkezi Önünde, Süsledikleri 4 Eşeğin Nikahını Kıydılar

CHP Genel Merkez binası önüne gelen bir grup, damatlık ve gelinlikle süsledikleri 4 eşeğin nikâhını kıyıp, takı taktı. Ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile milletvekili Hüseyin Aygün’ün de eşeklere nikâh şahitliği...

CHP Genel Merkez binası önüne gelen bir grup, damatlık ve gelinlikle süsledikleri 4 eşeğin nikâhını kıyıp, takı taktı. Ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile milletvekili Hüseyin Aygün’ün de eşeklere nikâh şahitliği yapması istendi.

İstanbul'daki CHP'li Büyükçekmece Belediyesi’nin eşekleri evlendirmesine tepki gösteren bir grup, damatlık ve gelinlikle süsledikleri 4 eşek ile birlikte partinin genel merkez binası önüne geldi.

İlginç eylemde Büyükçekmece Belediyesi’nin sahip çıktığı bir eşeği başka bir eşekle tanıştırıp, mühürlü ve imzalı 'Hayvanlar Arası Evlilik Cüzdanı' hazırlaması, kalabalık bir grup tarafından protesto edildi. Damatlık ve gelinlikle süsledikleri 4 eşekle genel merkez önüne gelen grup, 'Teşekkürler CHP', 'CHP’nin eşekleri evlendirmesini kutluyoruz’, ‘CHP eşekleri evlendirsene’ pankartları açtı.

    "EŞEKLERİ EVLENDİREN TEK BELEDİYE"

    Grup adına yapılan açıklamada getirilen eşeklerin partili yöneticilerin huzurunda evlendirilmek istendiği belirtildi. Buna neden olarak da CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin eşekleri evlendiren tek belediye olması gösterildi. Açıklamada, ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’li Hüseyin Aygün’ün eşeklere nikâh şahitliği yapması istendi.

    Konuşmanın ardından eşeklere nikâh kıyan grup, takı takmayı da unutmadı. Nikahı kıyılan eşekler bir süre parkta gezdirildi. Eşekler daha sonra nakliye aracıyla buradan uzaklaştırıldı.

Eşeklerin nakliye aracına bindirilmesi sırasında bir taksicinin 'Bunlar ne olacak?' diye sorması üzerine bir eylemci, 'Sucuk' yanıtını verip, güldü.

    EYLEME NEDEN OLAN OLAYIN HİKAYESİ

    Beş yıl önce boş bir arazide ayağı kırıldığı için ölüme terk edilen Kadife isimli eşek, Büyükçekmece Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından bakıma alınmıştı. 2 sene önce de Kadife, sahipsiz olduğu için barınağa teslim edilen Karakaçan ismi eşekle tanıştırılmıştı. Çiftin bir de 3 ay önce 'Boncuk' isimli yavruları olmuştu. Zamanla ziyaretçilerin akınına uğrayan eşeklerin birer aile olduğunu belirtmek için de Büyükçekmece Belediyesi, mühürlü ve imzalı 'Hayvanlar Arası Evlilik Cüzdanı' hazırlamıştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.