Cem Garipoğlu, Karacaahmet Mezarlığı'na Defnedildi

Cem Garipoğlu, Karacaahmet Mezarlığı'na Defnedildi

Silivri Cezaevi'nde ölü bulunan Münevver Karabulut cinayeti hükümlüsü Cem Garipoğlu'nun cenazesi, Şakirin Camii'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye katılan baba Nida Garipoğlu, aileyi takip eden...

Silivri Cezaevi'nde ölü bulunan Münevver Karabulut cinayeti hükümlüsü Cem Garipoğlu'nun cenazesi, Şakirin Camii'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye katılan baba Nida Garipoğlu, aileyi takip eden kameramanlara tepki gösterdi.

Annesi ve diğer yakınları tarafından Karacaahmet Mezarlığı Gasilhanesi'nden Garipoğlu'nun cenazesi Şakirin Camii'ne getirildi. Kılınan öğlen namazının ardından cenaze namazına geçildi. Başka bir cenaze ile birlikte musalla taşınan konulan cenazenin önünde Garipoğlu ailesi ve yakınları saf tuttu.Cami imamı diğer cenaze için cenaze namazı kıldırdı. Garipoğlu'nun cenaze namazını cemaatte bulunan başka bir kişi kıldırdı. Namazdan önce iki cenaze için de cemaatten helallik istendi.

Namazın ardından okunan duanın ardından Garipoğlu'nun cenazesi omuzlara alınarak avlu kısmından mezarlıktaki cenaze aracına taşındı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği cenazede baba Nida Garipoğlu, "Yeter, çektiniz. Hiç mi vicdan yok sizde." diyerek tepki gösterdi. Anne Tülay Garipoğlu'nun namaz sonrası ayakta durmakta zorlandığı ve eşinin koluna girerek yürümeye çalışması dikkat çekti.

Cem Garipoğlu'nun cenazesi Karacaehmet Mezarlığı'nda defnedildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.