Çay’dan çağrı merkezi hedefi

Çay’dan çağrı merkezi hedefi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hikmet Çay, Konyada bir Organize Çağrı Merkezleri Bölgesi oluşturmayı tasarlıyor.

Organize sanayi bölgeleri gibi tasarlanacak olan proje sayesinde işletmeler daha kolay ve ekonomik yolla çağrı merkezi kurabilecek.

MHP Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hikmet Çay, başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin değişik bölgelerinde faaliyet gösteren ve çağrı merkezi olan veya kurmak isteyen işletmelere yönelik Konya’da bir çağrı merkezi üssü kurulacağını duyurdu. Çay, Organize Çağrı Merkezleri Bölgesi içerisinde talebe bağlı olarak yeterli sayıda ve kapasitede çağrı merkezi binasının yanı sıra sosyal tesisler ve spor alanlarının da bulunacağını söyledi.

Organize Çağrı Merkezi üssünün, şehrin en uygun bölgesinde kurulacağını ve bölgeye ulaşımın hızlı bir şekilde yeni yapılacak bir hafif raylı sistem hattıyla sağlanacağını ifade eden Çay, bu projeyle birlikte Konya’nın bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti. Projenin 10 bin Konyalı’ya iş imkanı sağlayacağını bildiren Çay projeye ilişkin şunları söyledi: “Türkiye’deki çağrı merkezlerinin büyük bir kısmı İstanbul’dadır. Yapılan hesaplamalara göre Konya’da kurulacak bir çağrı merkezinin işletmeye maliyeti, İstanbul’da kurulacak bir çağrı merkezine göre yüzde 40–50 daha düşüktür. Çünkü Konya; çağrı merkezi binalarının kirası ile görev alacak personelin maaşı, ulaşımı ve yemeği gibi temel maliyetler dikkate alındığında İstanbul’a göre çok daha cazip bir şehirdir. Diğer taraftan Konya, bu çağrı merkezlerinde çalışacak nitelikte işgücünün yoğun olarak bulunduğu ender illerden birisidir.”

MERAM’DA 9. SEÇİM BÜROSU

MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel, Meram’da dokuzuncu seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Açıkel, Meram’ı Meram yapmak için aday olduklarını belirterek “Sizlerden aldığımız güçle üç aydır çalışıyoruz ve 29 Mart sonrasında yine sizlerle birlikte nasıl belediye başkanlığı yapılırmış göstereceğiz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.