Çatalhöyük Çumra zirveye tutundu

Çatalhöyük Çumra zirveye tutundu

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz başarılı bir haftayı geride bıraktılar.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz başarılı bir haftayı geride bıraktılar. Ligde ilk kez yer alan Çatalhöyük Çumra Belediyespor yenilgisiz liderlik koltuğuna bir haftalık aradan sonra yeniden yerleşti. Mersin Büyükşehir Meski averajla ikinci sırada yer alırken, Sarayönü Belediyespor haftayı 1 puanla kapatmasına karşın üçüncülüğünü sürdürdü. Temsilcimizi gol farkıyla Ceyhanspor izliyor.

Gruptaki bir diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor 3 maçlık aradan sonda kazanarak kötü gidişe son verdi. Mavi-beyazlılar puanını 6’ya çıkartarak tehlike hattından uzaklaştı. Grubun son sırasında henüz galibiyetle tanışamayan Kocasinan Şimşekspor var. Ligin 5. hafta maçlarında fileler sadece 9 kez havalandı. Sarayönü Belediye-Aksarayspor ve Alpin Pozantı-Niğde Belediyespor maçlarında gol sesi çıkmadı. 3 maçı deplasman takımı kazanırken, 2 maçtan ev sahibi ekip 3 puanla ayrıldı. 2 karşılaşmada berabere bitti.

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, Karaman Belediye galibiyetinden dolayı sporcuları ve teknik heyeti kutladı. Aksoy, “İyi bir kadroya sahip olan kulübümüz şanssızlığı nedeniyle istediği sonuçları alamamış ve bu baskı ile arzuladığı futbolu sergileyememişti. Bu galibiyet kendimize olan güvenimizi kazanmamızı sağladı. Bundan sonraki maçlarda daha iyi oynayarak tekrar kazandığımız güvenle arzuladığımız sonuçları alacağımıza inanıyorum. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.