Çarşamba’da 150 Polisle 'Huzur Operasyonu'

Çarşamba’da 150 Polisle 'Huzur Operasyonu'

Samsun’un Çarşamba ilçesinde, 150 polisin katılımıyla sabaha karşı düzenlenen 'Huzur Operasyonu'nda çeşitli suçlardan 11 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı operasyonda,...

Samsun’un Çarşamba ilçesinde, 150 polisin katılımıyla sabaha karşı düzenlenen 'Huzur Operasyonu'nda çeşitli suçlardan 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı operasyonda, Samsun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Çarşamba Emniyet Müdürlüğü polisleri ortaklaşa sabaha karşı 17 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Jandarma bölgesinde bulunan 4 ayrı adreste de operasyona jandarmada destek verdi. Yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken 4 kişinin de arandığı öğrenildi.

150 polisle yapılan huzur operasyonunda arama yapılan 17 ayrı adresten ve kişilerin üzerinden; bin 150 gram kubar esrar maddesi, 52 adet ekstazi hap, 18 adet sarılmış içime hazır fişek tabir edilen kubar esrarlı sigara, 1 gram bonzai, 3 adet ruhsatsız tüfek ve buna bağlı 22 adet fişek ele geçirildi.

İki ayrı gruba ayrılan şahısların Samsun ve Çarşamba’da sorgularının devam ettiği ve yarın adliye çıkarılacakları da öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.