Büyükşehir Belediye Başkanlarından Bursa’ya Övgü

Büyükşehir Belediye Başkanlarından Bursa’ya Övgü

Bursa’da yapılan ‘büyükşehir belediye başkanları toplantısı’nın ardından Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve büyükşehir belediye Başkanı Recep Altepe eşliğinde teleferikle Uludağ’a çıkan Kocaeli, Balıkesir, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş...

Bursa’da yapılan ‘büyükşehir belediye başkanları toplantısı’nın ardından Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve büyükşehir belediye Başkanı Recep Altepe eşliğinde teleferikle Uludağ’a çıkan Kocaeli, Balıkesir, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanları, örnek yatırımlarından dolayı Altepe’yi tebrik etti.

Bursa’da gerçekleştirilen büyükşehir belediye başkanları toplantısı nedeniyle kentte bulunan büyükşehir belediye başkanları, program kapsamında Bursa’yı da yakından tanıma şansı buldu. Programın son gününde, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Dobruca Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Büyükşehir Belediye başkanları, tarihi ve manevi dokusuna hayran kaldıkları Bursa’da teleferikle Uludağ’a çıktı.

Bursa’nın yeni teleferiğini bizzat deneyerek panaromik kent manzarasının keyfini çıkaran başkanlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip etiklerini ve örnek aldıklarını söyleyerek Başkan Altepe’yi tebrik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, güzel bir organizasyonun gerçekleştirildiğini söyleyerek, "Bursa’ya gelen başkanlarımıza Bursa’yı daha yakından tanıtıyoruz. Bugün de Uludağ’a çıktık, yeni teleferiği inceliyorlar. Kendi şehirlerinde de uygulamak istedikleri projeler için gözlem ve incelemeler yapıyorlar." dedi.

'KALKINMA YERELDEN BAŞLIYOR'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Ulu Şehir Bursa’mıza herşeyin en güzeli yakışır. Toplantıda şehirlerimizi daha yaşanabilir, daha sağlıklı, daha güzel ve insanların daha mutlu olacağı hale getirebilmek için paylaşımlarda bulunduk. Kalkınma, yerelden ve şehirlerden başlıyor. İnsanımızı mutlu etmemiz çok önemli. Şehirlerimizde gelişim ve dönüşüm başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’ya yakışır hizmetleri yapıyor. Uludağ’da yeni teleferik, daha modern, güvenli ve sağlıklı hale geldi." dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de Bursa’da, yeni Türkiye’nin yeni şehirlerinin nasıl olacağını konuştuklarını söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur da Bursa’nın önemine işaret ederek, Balıkesir olarak birçok konuda Bursa’yı örnek aldıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise yeni Türkiye’nin ve yeni şehirlerin inşasında bu toplantının Bursa’da yapılması çok anlamlı olduğunu söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.