Bursalı isimden çarpıcı itiraflar

Bursalı isimden çarpıcı itiraflar

Bursaspor'un yıldız oyuncusu Aziz, yaşadığı sakatlık ve bu sezonki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un genç oyuncusu sakatlık döneminin kendisine tecrübe kazandırdığını artık daha iyi bir Serdar Aziz izlettireceğini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekipte Twente ile oynanan UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında geçirdiği sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalan ve ilk kez Beşiktaş karşılaşmasında forma şansı bulan yıldız oyuncu Serdar Aziz yaptığı açıklamada, “Sakatlık dönemim benim için çok zor geçti. Bu süreçte birçok şeyin kıymetini daha iyi anladım. Bu yüzden çok daha fazla çalışıyorum. Özel hayatıma daha çok dikkat ediyorum. Sakatlık dönemimin uzun sürmesi açıkcası edindiğim tecrübeler ile beni olgunlaştırdı. Daha fazla çalışarak ve sorumluluk alarak çok daha iyi bir Serdar Aziz izleteceğimi söyleyebilirim. Ligde malesef şanssız sonuçlar aldık. Son oynadığımız Beşiktaş karşılaşmasındaki performansımızın üzerine katıp ve daha fazla savaşarak galibiyet serisi başlatmak istiyoruz” dedi.

”HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Ligin ilk yarısında kalan beş maçın dördünü taraftarları önünde oynayacaklarını hatırlatan Serdar, “Galibiyet serisi başlatmamız için bu avantajı iyi kullanmamız gerekiyor. Biz zirve takımıyız ve orada sürekli olmak zorundayız. Hedefimizden sapma olmadı. Yine zirvede olmak istiyoruz. Sezon sonunda ilk 4 arasında yer alırız ama hedefimiz kesinlikle şampiyonluk” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.