Bursa Ulucami’de Davutoğlu İzdihamı

Bursa Ulucami’de Davutoğlu İzdihamı

Başbakan Ahmet Davutoğlu açılışlara katılmak üzere 9 bakan ile birlikte geldiği Bursa’da, cuma namazını Ulucami’de kıldı.Başbakan Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte geldiği Ulucami’de, kendisini alkışlayan vatandaşları selamladı....

Başbakan Ahmet Davutoğlu açılışlara katılmak üzere 9 bakan ile birlikte geldiği Bursa’da, cuma namazını Ulucami’de kıldı.

Başbakan Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte geldiği Ulucami’de, kendisini alkışlayan vatandaşları selamladı. Cami içerisinde ve çevresinde saatler öncesinden tedbir alan Başbakanlık özel korumaları ile Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, içeri giren herkesi üst aramasından geçirdi. Ulucami çevresindeki binaların üzerinde ise keskin nişancılar ile Özel Harekat polisleri güvenlik önlemi aldı.

Ulucami’de mihrabın bulunduğu alana birkaç yaşlının dışında kimse oturtulmadı. Buraya Başbakan Davutoğlu ile diğer yetkililer oturdu. Başbakan camiye girdikten sonra bazı korumaların ellerinde ayakkabılar görüldü. Başbakan Davutoğlu, namazın ardından camide vatandaşlarla görüştü. Davutoğlu, dışarı çıkarken izdiham yaşandı. Dışarı çıkan Davutoğlu, cami önünde toplanan vatandaşlarla selamlaştı. Bu esnada korumaların müdahalesiyle bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi. Davutoğlu, buradan yürüyerek büyükşehir belediye binasına geçti. Davutoğlu’nu, belediye bandosu karşıladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.