Bursa Perder’in De Artık Bir Hatıra Ormanı Var

Bursa Perder’in De Artık Bir Hatıra Ormanı Var

Perakende sektörünün önemli platformlarından Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER), Büyükorhan’ın Cumapazarı mevkiindeki alana diktiği bin adet fidanla hatıra ormanı oluşturdu. Yerel perakendenin gelişimine önemli fayda sağlayan Bursa PERDER,...

Perakende sektörünün önemli platformlarından Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER), Büyükorhan’ın Cumapazarı mevkiindeki alana diktiği bin adet fidanla hatıra ormanı oluşturdu.

Yerel perakendenin gelişimine önemli fayda sağlayan Bursa PERDER, düzenlediği anlamlı proje ile bin fidanı toprakla buluşturdu. Bursa PERDER Üyeleri, fidan diktikleri Cumapazarı mevkiindeki alana ‘Bursa PERDER Hatıra Ormanı’ ismini verdi.

Hatıra ormanı ile gelecek nesillere rahat nefes alabilecekleri yaşanabilir, yeşil bir çevre bırakmayı amaçladıklarını belirten Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel, "Diktiğimiz fidanlarla bugün doğaya hem gereken saygıyı göstermek, hem de gelecek nesillerin en az bizlerin faydalandığı kadar bu bereketli topraklardan faydalanmasını istedik." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.