Bursa Eğitimi Masaya Yatırıldı

Bursa Eğitimi Masaya Yatırıldı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, 17 ilçe milli eğitim müdürüyle bir araya gelerek eğitimi masaya yatırdı. Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıda eğitimin yanı sıra teşkilat yasasında...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, 17 ilçe milli eğitim müdürüyle bir araya gelerek eğitimi masaya yatırdı. Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıda eğitimin yanı sıra teşkilat yasasında yapılan değişiklik, yürürlükten kaldırılan kanun ve yönetmelikler, öğretmen ve idareci atamaları, değişen okul türleri, öğrenci kayıt ve nakilleri, TEOG sınavları gibi konular değerlendirildi.

Değişik alanlarda olduğu gibi ülke eğitiminde de hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığını hatırlatan Veli Sarıkaya, “Eğitimde gerçekleşen değişime eğitimin tüm paydaşları olarak ayak uydurmak zorundayız. Çalışmalarımızı yaşanan bu dönüşümü en iyi şekilde gerçekleştirmek üzerine yapıyoruz.” dedi. Eğitimin amacının öğrencilerde olumlu yönde davranış değişikliği olduğunu ifade eden Sarıkaya, hedeflerinin öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek olduğunu söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.