Burçlu Minikler Kahvaltılarını Paylaştı

Burçlu Minikler Kahvaltılarını Paylaştı

Özel Burç Öge İlkokulu öğrencilerinin dersleri ile olduğu kadar beslenmeleri ile de yakından ilgileniyor. Bu kapsamda Özel Burç Öge Okulu tarafından 2-B sınıfı öğrencileri için 'Dengeli ve Düzenli Beslenme' konusu ile ilgili okul bahçesinde...

Özel Burç Öge İlkokulu öğrencilerinin dersleri ile olduğu kadar beslenmeleri ile de yakından ilgileniyor. Bu kapsamda Özel Burç Öge Okulu tarafından 2-B sınıfı öğrencileri için 'Dengeli ve Düzenli Beslenme' konusu ile ilgili okul bahçesinde kahvaltı programı düzenlendi. Minik öğrenciler evlerinde hazırlamış oldukları kahvaltı tabaklarını okula getirerek arkadaşları ile paylaştı. Sınıf arkadaşları ile birlikte kahvaltı yapmanın keyfini süren minik öğrenciler, keyifli anlar geçirdi. Bu arada minik öğrencilerin kahvaltı tabakları vitamin ve protein dengesi gözetlenerek hazırlanırken Burçlu minikler yumurta, zeytin, peynir, bal ve reçel gibi besinlerle kahvaltılarını yaptı.

ANNE VE BABALARI İLE BİRLİKTE SİNEMADA BULUŞTU

2-B sınıfı öğrencileri ayrıca anne ve babaları ile birlikte sinemada buluştu. Anne ve babaları ile birlikte Real Alışveriş Merkezi’nde bulunan sinemaya giden minik öğrenciler, burada sınıf arkadaşları ile birlikte film izledi. Gerçekleştirilen faaliyetlerin önemini anlatan Özel Burç Öge İlkokulu Müdürü Hakan Öz, yapmış oldukları sosyal faaliyetlerde öğrencilerini kaynaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Öğrencilerinin eğitimleri kadar beslenmesi ve sosyalleşmesine de önem verdiklerini belirten Hakan Öz, “Öğrencilerimize dengeli beslenmeyi öğretmek için okulda kahvaltılarını yaptırdık. Bunu yaparken arkadaşları ile kahvaltılarını paylaşarak çocuklarımızın birbiri ile kaynaşmasını sağladık. Ayrıca, sinema buluşması ile de öğrencilerimizin yanı sıra velilerimizi de bir araya getirerek aralarındaki bağı güçlendirdik.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.