Bulgura dönüş

Bulgura dönüş

Konya düğünlerinin vazgeçilmezi geleneksel düğün pilavı artık bulgur ile de tüketiliyor. Atiker Delüx Düğün Salonu’nda misafirlere pirinç pilavının yanında bulgur pilavı da ikram ediliyor.

Atiker Delüx Düğün Salonu’nda yeni düğün pilavına yeni bir anlayış getiriliyor. Düğünlerde pirinç pilavının yanında her masaya mutlaka bir tabak etli bulgun pilavı verilerek, misafirlere farklı bir deneyim yaşatılıyor. Atiker Delüx Düğün Salonu Sahibi Hidayet Atiker ve oğlu Tayyar Atiker, ulusal bir firmanın sponsorluğunda taş değirmen bulgurundan yaptıkları etli düğün pilavının, davetliler tarafından çok sevildiğini ifade etti. Hidayet Atiker, “Son yıllarda pirinç pilavına alternatif olarak bulgur pilavı ön plana çıkmaya başladı. Biz de ulusal bir firmanın sponsorluğunda tamamen taş değirmen bulguruyla yaptığımız pilavı her düğün de misafirlere ikram ediyoruz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Düğün sahibinin tercihine göre etli bulgur pilavı oranını da artırabiliyoruz” dedi.

3-1.20160419102453.jpg

Bulgur pilavının çok daha sağlıklı olduğuna dikkati çeken Tayyar Atiker ise, “Pirinç pilavı düğünlerimizin vazgeçilmezi oldu. Ancak bulgur pilavının da sağlık açısından çok daha iyi olduğu tıp dünyasında fazlasıyla dile getiriliyor. Tesis olarak her iki çeşidi de bünyemizde en iyi şekilde sunuyoruz” şeklinde konuştu.

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.