Budo’nun Yeni Seferinden Bölge Ticaretine Katkı

Budo’nun Yeni Seferinden Bölge Ticaretine Katkı

Bursa Deniz Otobüsü İşletmesi (BUDO) tarafından İstanbul’un ardından Tekirdağ’a Avşa Adası aktarmalı deniz otobüsü seferleri başlatıldı.

Bursa Deniz Otobüsü İşletmesi (BUDO) tarafından İstanbul’un ardından Tekirdağ’a Avşa Adası aktarmalı deniz otobüsü seferleri başlatıldı. Yeni seferlerin Bursa ve çevresi ile Trakya arasında ticari ilişkileri de geliştireceği belirtiliyor.

    Yeni seferleri değerlendiren Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, "BUDO’nun seferleri sayesinde Bursa ile Tekirdağ birbirine daha da yakınlaşırken bu Güney Marmara ile Trakya’nın ticaretine de yansıyacaktır. Ramazan Bayramı süresince bölgede yaptığım temaslarda Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Cengiz Günay ile de görüştüm. Bursa Ticaret Borsası olarak Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte önümüzdeki günlerde Avşa Adası’nda ortaklaşa etkinlik düzenleyeceğiz." dedi.

    BUDO sayesinde Bursa ve çevresi ile Trakya arasındaki yeni ulaşım imkanlarının yeni ekonomik işbirliklerini ortaya çıkartacağını vurgulayan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, "Kendi yörelerindeki iki güçlü Borsa ve Oda olarak, Marmara denizinin kuzey ve güneyindeki ticari potansiyeli harekete geçireceğiz." diye konuştu.

    Matlı, önümüzdeki günlerde Bursa Ticaret Borsası heyetinin Avşa Adası’na giderek Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’ndan gelen işadamları heyeti ile buluşup yeni bağlantıları ele alacaklarını sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.