Bu kez rakibi eli boş göndereceğiz

Bu kez rakibi eli boş göndereceğiz

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, önlerinde oynayacakları maçlarla ilgili ve hafta sonu ağırlayacağı BB Erzurumspor maçıyla ile ilgili açıklamalarda bulundu.

YARIN YİNE SABAH OLACAK

Hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşılaşması öncesinde hazırlıkların yoğun bir tempoda sürdürdüğünü ifade eden Cenk Özcan: "Zorlu bir haftaya daha girdik ama zorlukları kolaya çevirme noktasında elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Her akşamın bir sabahı var. Şu anda olduğu gibi yarın yine sabah olacak. Son iki haftada alınan sonuçların ardından düzlüğe çıkmayı ve tekrar iyi sonuçlar almayı istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Çocuklar çok iyi tempoda çalışıyorlar, antremanlarda ellerinden geleni vermeye gayret ediyorlar. Hafta sonunda sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz Rakibimizi bu kez eli boş göndermek istiyoruz buradan” sözlerini kullandı.

3 MAÇLIK SERİ VAR

Önlerinde zorlu üç maçlık bir seri olduğuna dikkat çeken Özcan, “Oyuncularımız ile oturup konuştuk ve bir karara vardık. Her zamankinden daha fazla çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz, daha fazla koyan bir takım haline geleceğiz. Bunu yapabilecek bir güce sahip olduğumuzu ligin ilk yarısında göstermiştik. Bu hafta sahada kazanacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.