‘Bu karanlık günleri  Saadet aydınlatacak’

‘Bu karanlık günleri Saadet aydınlatacak’

Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adayı İsmail Tunca, “Saadet Partimizin yapıcı rolünün ve tesirinin artması ve mecliste etkin bir şekilde yer almak için canla başla mücadele edeceğiz” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adayları İsmail Tunca, Muhammed Cihad Güzel, Seyit Arık, Ayşe Tunca, Amine Melda Bütüner, Enes Alper, Merhaba Gazetesine ziyarette bulundu. Aday adayları Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile bir araya geldi.

GİTMEDİĞİMİZ KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Ziyarette söz alan aday adaylıklar ve seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adayı İsmail Tunca, “Biz insanca yaşamak ve insanımızı da insanca yaşatmak istiyoruz. Bu doğrultuda partimizin yapıcı rolünün ve tesirinin artması için de mecliste kalabalık bir şekilde yer almak için canla başla mücadele edeceğiz. ‘Yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye’ ideali doğrultusunda bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Seçim çalışmaları için araziye indik. Sokak sokak her esnafımızla her vatandaşımızla konuşacağız, derdini dinleyip derdimizi anlatacağız. Çalmadığımız kapı, tutmadığımız el, dokunmadığımız yürek kalmayacak. Karşımızda karanlık bir tablo var, evet. Fakat bu tabloyu değiştirecek kararlılığa ve inanca sahibiz” ifadelerini kullandı.

1-1.jpeg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise, Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adaylarına başarılar diledi.

SAİT ÇELİK




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.