Bozkır Gençlerbirliği fırtınası esiyor

Bozkır Gençlerbirliği fırtınası esiyor

Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele Bozkır Gençlerbirliği oynadığı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak yenilgisiz liderliğini devam ettirdi.

Geçtiğimiz sezon Süper Gruptan 1. Amatör Kümeye düşen Bozkır Gençlerbirliği B grubunda şampiyonluğa koşuyor. Grupta henüz yenilgi yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip dün en yakın takipçisi Seydişehirgücü ile  karşı karşıya geldi. Şehit Süleyman Ballan sahasında oynanan maçı Bozkır Gençlerbirliği 3-1 kazanarak puanını 16 yaptı. Bu maçı kazanan yeşil-beyazlı ekip 5. galibiyetini aldı. Diğer maçınıda ise rakibi ile berabere kalan  Bozkır Gençlerbirilği henüz yenilgi yüzü görmedi. Karşılaşmaya iyi başlayan   Bozkır Gençlerbirliği  Arif'in golüyle 1-0  öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Müsabakanın 2. yarısında da üstün futbolunu sürdüren Bozkır ekibi İsa ve Samet'in attığı 2 golle maçı 3-1 kazandı. Seydişehirgücü'nün golü ise Metin'den geldi.  Maçın 90. dakikasında Bozkır Gençlerbirliği oyuncusu Murat  maçın hakemi Uğur Doğan tarafından 2. sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Karşılaşmayı bu skorla kazanan yeşil-beyazlı ekip Süper Grup yolunda büyük avantaj elde etti. Grupta oynanan diğer maçlarda ise Seydişehir Belediyespor grubun puansız takım İçeri Çumra Belediyespor'u 3-0 yenerek grupta 9 puan ve averajla 2. sıraya yükseldi. Grubun diğer maçında ise Yeni emirgazi Belediyespor sahasında Karapınar Enafspor ile 0-0 berabere kaldı. İki ekipte sahadan birer puanla ayrıldı.

A Grubunda ise Akşehir Belediyesi Kültürspor'un liderliği devam etti. Akşehir Belediyesi geride kalan haftada diğer Akşehir temsilcisi Gençlikspor'u 2-0 yendi. Havzanspor'un Cihanbeyli Belediyespor ile 2-2 berabere kalması ise Ilgınspor'a yaradı. Ilgınspor grubun puansız takımı Yeni Meramspor'u 3-1 yenerek grupta 2. sıraya yükseldi. Yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Havzanspor ise zirvenin 5 puan gerisine düştü. Bu grupta Konya Monivaspor haftayı maç yapmadan geçerirken Yeni Meramspor ise grubun tek puansız ekibi olarak son sırada kalmaya devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.