Böyle maç görülmedi!

Böyle maç görülmedi!

Beşiktaş Anyalyaspor deplasmanında oyandığı güzel oyunu 5 golle taçlandırdı.

Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanan ve Hugo Almeida'nın yaptığı hat-trick ile yıldızlaştığı mücadelede gülen taraf 5-3'lük skorla Beşiktaş oldu.

Antalyaspor'un gollerini 21. dakikada Isaac Promise, 51. dakikada Lamine Diarra, 83. dakikada Ömer Şişmanoğlu atarken, Beşiktaş'ın gollerini 6. 43. ve 69. dakikalarda dakikada Hugo Almeida, 47. dakikada Olcay ve 90+4'te Fernandes kaydetti. Bu hafta attığı gollerle birlikte Almeida, ligde son 4 haftada 6 gol atmış oldu.

Bu sonucun ardından Antalyaspor 22 puanda kalırken, Beşiktaş puanını 19 yaptı ve 4. sıraya yerleşerek lider Galatasaray'la olan puan farkını 3'e indirdi.

Medical Park Antalyaspor: 3 - Beşiktaş: 5

Stat: Akdeniz Üniversitesi

Hakemler: Yunus Yıldırım, Serkan Gençerler, Muhittin Gürses

Medical Park Antalyaspor: Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, Emre Güngör, Deniz Barış, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, Aissati, Isaac, Tita, Diarra

Beşiktaş: Mcgregor, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Mehmet Akgün, Uğur Boral, Necip, Olcay, Holosko, Oğuzhan, Fernandes, Almeida

Goller: Dk. 21 Isaac, Dk.50 Diarra, Dk. 83 Ömer Şişmanoğlu (Medical Park Antalyaspor), Dk. 6, 43, 69 Almeida, Dk. 47 Olcay, Dk. 90+4 Fernandes (Beşiktaş) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.