Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak:

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak:

Boydak Holding çalışanlarının Kayserisporlu futbolcularla bir araya geldiği kahvaltıda konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, İstikbal’in Kayserispor’a sponson olduğunu ha...

Boydak Holding çalışanlarının Kayserisporlu futbolcularla bir araya geldiği kahvaltıda konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, İstikbal’in Kayserispor’a sponson olduğunu hatırlatarak, "Sözde değil özde taraftar olmak bize yakışandır. Farkındalık oluşturmak için stadyumları doldurmalıyız" dedi.

Kayserispor forması giyen Boydak Holding çalışanları Kayserisporlu futbolcular Oğulcan ve Sinan ile kahvaltına bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, "Bu gün grubumuzda çok değerli misafirlerimiz var. Kurum şirketlerimizde çalışan arkadaşlarımız ile birlikte kahvaltı yaptık. İki tane güzel misafirimiz var. Kayserisporlu futbolcularımızdan Oğulcan ve Sinan bizlerle. Hepinizin bildiği gibi bu hafta önemli bir maçımız var Kayseri’de. Kayseriporumuzun ligde kalma ile ilgili bir sorununun olmayacağını düşünüyoruz ama işi de sıkı tutmak lazım" dedi.

Boydak, "Camiamızda epeyce çalışan kardeşlerimiz var. Hem yönetici hem de çalışan olarak. Bu haftaya dikkat çekmek adına onları kahvaltıya davet ettim. Futbolcularımız ile bir araya gelsinler, kaynaşalım ve maçımıza dikkat çekelim istedik" diyerek, "Aynı zamanda hepinizin bildiği gibi biraz geç oldu ama Kayserispor İstikbal’e tekrardan kavuşmuş oldu. Sponsorluk işimizi hallettik. Ben burada emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Formayı aldık bir daha inşallah çıkarmamak üzere, İstikbal ile zaten özdeşleşti Kayserispor. İnşallah Kayserisporumuzu çok daha başarılı yerlerde görürüz. Ben kulüp başkanımız Sayın Recep Mamur başta olmak üzere yönetim kuruluna, teknik heyetine tüm futbolcu kardeşlerimize idarecilere teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu.

Boydak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Gerçekten şehrimizin yüz akı bir takımımız. Yıllardan beri güzel bir başarı ile Kayserimizi temsil etmekte. Kayserispor zaman zaman Kayseri markasının da önüne geçiyor bunu da biliyoruz. Şehrimizin önemli bir sosyal etkinlik alanı futbol müsabakalarımız. Kayserispor’un bulunduğu yer biraz aşağılarda ama bence centilmenlik ve kondisyon olarak gayet iyi bir yerde. Daha üst sıralara çıkar bundan bizim endişemiz yok. Futbolcu kardeşlerimizin hepsine buradan selamlarımızı gönderiyoruz. Kayserispor’un her zaman yanında olduğumuzu göstermemiz lazım. Sözde değil de özde taraftar olmak bize yakışandır. İnşallah daha farkındalık yaratmak suretiyle stadyumları doldurmamız lazım. Bizim gruplarımızda Cumartesi ve Pazar günleri tatil günlerimiz. Stadyuma giderek aileleri ile birlikte maç izlemelerini istiyorum. Ben de ara ara gidiyorum maçlara. İnşallah bu hafta yine tribündeki yerimizi alacağız. Güzel bir netice almak istiyoruz. Bizim takımımızın kazanmasını istiyoruz. Futbolcu kardeşlerime üstün başarılar diliyorum."

Konuşmanın ardından Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Boydak Holding çalışanları ile Kayserisporlu futbolcular Oğulcan ve Sinan hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.